FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCM TIRGU MURES 2-1

Sabău şi-a dat demisia: "Pentru binele echipei!"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 septembrie 2011 23:36

Ioan Ovidiu Sabau si-a anuntat demisia in aceasta seara, dupa ce FCM Tirgu Mures a ajuns la cea de-al patrulea esec in Liga 1. FCM e doar pe locul 16 in clasament, cu sase puncte strinse dupa opt etape.

"Şase puncte sînt foarte puţine la pretenţiile echipei noastre. Meciul a fost cîştigat de Mediaş după două goluri din ofsaid, am avut un penalty neacordat, am mai avut cîteva ocazii în care arbitrul ne-a dezavantajat. A fost ultimul meu meci la FCM, eu sint principalul vinovat pentru ca eu am construit aceasta echipa. S-a dovedit ca am facut multe alegeri gresite atunci cind am compus lotul.

Le multumesc celor care mi-au dat sansa sa antrenez la aceasta echipa, le doresc sa redreseze situatia. Astazi arbitrii au influentat rezultatul, jucatorii mei au dat totul, s-au autodepasit astazi, isi doresc foarte mult sa iasa din subsol. Lumea nu mai are rabdare, e normal ca eu sa fiu cel care pleaca, pentru binele echipei", a spus Ioan Ovidiu Sabau la Fanatik Show.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
peter_rapid
peter_rapid  •  27 Septembrie 2011, 12:27

o sa mearga la steaua

voxsa
voxsa  •  27 Septembrie 2011, 11:52

IUDA acum tot ce mai trebuie este sa cauti un copac si ne faci fericiti.NESIMTITULE!!!

dan_dinamo_69
dan_dinamo_69  •  27 Septembrie 2011, 11:35

esteeeeeeeeeeeeeeeee a plecat pocaitu pu liiiiiiiiii !!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează