FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Miriuță nu se abține nici el să nu-l atace pe Mircea Rednic » Încă un stadion din Liga 1 în impas: "Văd cam puțină mișcare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 18:58

Vasile Miriuță, antrenorul lui Hermanntadt, a vorbit despre perioada petrecută pe banca lui Dinamo și despre asumarea rezultatelor, lucru pe care Mircea Rednic nu îl face în acest moment. 

"Eu în primele 5-6 etape când am venit la Dinamo, nu am avut rezultate. Ăsta e adevărul. Apoi am avut 13 partide fără înfrângere. Şi acum am coşmaruri din meciul cu FCSB, când m-au egalat.

Dacă nu mă egalau, eram în playoff. Nu am fost doar eu de vină, toţi ştiu asta, dar mi-am asumat tot. Ca antrenor, trebuie să îţi asumi. Dacă nu îţi asumi, înseamnă că nu eşti antrenor", a declarat Miriuță pentru TV Telekom Sport. 

Sibiul, fără stadion 

Miruță a vorbit și despre starea lucrărilor la stadionul din Sibiu. "Asta numai Dumnezeu ştie. Eu mă antrenez acolo zi de zi şi văd cam puţină mişcare. Mă mişc eu mai mult. Anul viitor în martie, dacă ne ajută Dumnezeu, poate avem măcar o tribună, să putem juca. Stadionul, tot, mai durează", a adăugat Miriuță. 

Vezi și:

Mircea Rednic, verdict clar în privința jucătorului care s-a prăbușit pe teren: "Eu am spus asta"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  08 Decembrie 2018, 12:48

Bravo, Vasile!

1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  08 Decembrie 2018, 09:51

Corect,toți antrenorii ar trebui sa-și asume responsabilitatea la înfrângere , nu numai la victorie!

seychelles
seychelles  •  07 Decembrie 2018, 20:15

Shock! Miriuta se ia de ziaristii, in fapt lucratorii la video-chatul Ana-Maria Prodan, de la gsp.ro. Antrenorul ar fi declarat, citam: "Eu am un principiu: daca nu stii sa citesti, nu scrie". Ovidiu Ioanitzoaia, zis si "Mai puneti o data faza" sau "Ia sunati-l pe Craciunescu" a declarat ca intentioneaza sa il dea in judecata pe Miriuta. Apostol nu intelege de ce scrisul ar fi conditionat de bunghitul frazelor, declarand ca el nu citeste pentru ca vede mai inainte filmul la Netflix. In acest timp, video-chatistii buchiseau de zori la Photoshop sa ii scoata AM Prodan dimensiunile de 90-70-90 din 89-95-105.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează