FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Săgeți de la fosta către actuala conducere a Stelei! S-a pierdut entuziasmul: "Va fi greu să mai recupereze"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 februarie 2016 12:47

Fostul antrenor al Stelei, Nicolae Dică, a fost prezent la meciul de la Pitești, iar la finalul partidei a tras concluziile.

" Steaua nu trece printr-un moment bun, nu e deloc un lucru pozitiv, dar cel mai important este ca în play-off să câștige cam toate meciurile. Eu cred că va fi greu ca Steaua să recupereze aceste puncte față de ocupanta locului 1.

La Steaua au venit 10 jucători în această iarnă, jucători cu experiență, se vede că echipa este schimbată mult din acest punct de vedere.

Este abia al treilea meci din acest an, probabil că în etapele viitoare jucătorii vor intra într-o formă fizică mult mai bună", a spus Dică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  29 Februarie 2016, 23:29

O sa incerc si eu un "11" competitiv in sistemul preferat de Reghe 4-2-3-1.. Nita - Papp ,Tamas , Varela,Tosca - Karja,Stanciu - Hamroun,Bawab,Gebhardt - Marica....echipa de UCL...

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  29 Februarie 2016, 16:02

Daca Reghe continua in play-off cu Chipciu,Pintilii,Papp si Popa,putem sa ne luam adio de la UCL...cred ca este mai accesibila UEL,daca terminam pe locul 5-6...

stelbz
stelbz  •  29 Februarie 2016, 13:01

Sunt multi jucatori adusi in prag de......pensionare, par foarte obositi si parca nu au nici idei..... Am crezut(inca mai cred) ca experienta lor este suficienta, dar nu este daca e lipsita si de....VIGOARE :) . Lipseste vigoare si clarviziune in jocul echipei si nu stiu daca aceste aspecte se pot remedia. Astra si Dinamo, aseara, mi s-au parut superioare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează