FOTBAL  »  Superliga  »  ANGLIA / ARSENAL - WIGAN 2-0

Salvatorul Gallas

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2007 00:00

"Gallas n-a vrut sa fie egal. El e virful nostru ascuns, apare cind nici nu te astepti. si simte golul". Asa l-a descris Arsene Wenger pe capitanul sau, fundasul cu numarul 10. Care a salvat un punct in derbyul cu Manchester, la 2-2 pe 3 noiembrie, si a deblocat tabela simbata, pe Emirates, impotriva lui Wigan. Nici managerul lui Arsenal nu mai spera sa cistige cind, in minutul 83, Gallas (foto) a inscris cu capul. Imediat, Rosicky a facut 2-0. Asigurind a 250-a victorie a lui Arsenal in Premier League cu Wenger pe banca.

Francezul e bucuros: are 3 puncte avans fata de United si un joc in minus, iar adversarii au probleme. Alex Ferguson, managerul campioanei, va fi suspendat dupa ce l-a insultat pe arbitrul Clattenburg in pauza meciului pierdut la Bolton (0-1). si Rafa Benitez ar putea fi demis de la Liverpool pentru scandalul cu patronii clubului.

Wenger nu se gindeste sa preia "nationala" Angliei. "Ar insemna sa intru in gura crocodilului. N-am ce sa caut acolo", a comentat el rizind: "Eu vreau Liga Campionilor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează