LIGA 1  ·  VIITORUL - STEAUA, SÂMBĂTĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Sâmbătă e războiul celor două lumi! 5 dovezi care arată diferențele uriașe dintre Viitorul și Steaua

Joi, 16 Martie 2017

Ediția tipărită de azi a Gazetei Sporturilor analizează în paginile 4 și 5 diferențele uriașe de strategie dintre Viitorul și Steaua, înaintea meciului direct de sâmbătă, ora 20:30.

Comparația arată că cele două cluburi vin din lumi total diferite și este împărțită pe 5 capitole:

  1. transferurile
  2. sursele de finanțare
  3. antrenamentele
  4. centrul de tineret
  5. suporterii.

Iată cum se diferențiază echipa lui Hagi de roș-albaștri la capitolul antrenamente:

  • Reghecampf e un fanatic al pregătirii fizice, convins că forţa și viteza fac diferenţa oricând. Și-a păstrat principiile și după ce a încetat să mai colaboreze cu Thomas Neubert, germanul care o transformase pe Steaua într-o trupă de musculoși. Munca fizică dură la care Laur își supune echipa l-a speriat și pe Becali: “Lucrează încontinuu cu haltere, cu greutăţi, dar eu nu pregătesc luptători, eu vreau să văd fotbaliști!”.

 

  • Reţeta lui Hagi e diferită. “Regele” e preocupat doar să dezvolte tehnica jucătorilor și stilul bazat pe posesie pe care l-a impus. Gică urmărește să copieze La Masia, centrul faimos al Barcelonei: “Când am pornit proiectul Viitorul am studiat mai multe stiluri, am mers și am văzut cum se lucrează la cluburi mari. Am adoptat stilul Barcelonei pentru că m-a cucerit, mi-a schimbat gândirea despre fotbal. Principiul e simplu: cine are mingea dictează jocul, așa că echipa mea trebuie să aibă mingea cât mai mult timp”.

Citește analiza completă în zori la chioșcuri sau online - AICI - după ora 00:00!Miniștri surpriză în Guvernul Orban. Rareş Bogdan şi Raluca Turcan rămân pe dinafară

Libertatea

Comentarii (27)

fangigi  •  16 Martie 2017, 18:07

Nu v-ati saturat de acest circ ieftin? De aceste meciuri cu rezultatul stiut cu un sezon inainte? Ma mir ca nu va e jena sa mai scrieti articole despre aceasta rusine si mizerie din fotbalul romanesc! Cata vreme cumetria guverneaza intrecerea sportiva, aceasta se afla in moarte clinica!

danut1971  •  16 Martie 2017, 13:14

va fi un nou blat marca hagi1 fcsb-ul va castiga fara probleme

mariuss72  •  16 Martie 2017, 09:39

Suporterii :)))) macar aici cu siguranta au ceva in comun. Care suporteri, adunatura de supusi, angajati si gura-casca spargatori de seminte care abia ocupa citeva sute de scaune?

Vezi toate comentariile (27)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1