FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OTELUL 6-1

Sambernarzii

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2007 00:00

Grigoras si-a amintit dupa esecul de aseara ca "i-am mai resuscitat anul trecut si pe Rapid, cind am pierdut 0-7". La conferinta de presa de dupa meci, au aparut un antrenor fericit si unul murat. Walter Zenga e primul: "Cu exceptia primelor 20 de minute, cind Otelul a avut citeva ocazii clare, noi am jucat foarte bine. Ne-am revenit si am dat o multime de goluri. Acest scor e doar pentru statistica si pentru marcatori, importanta e victoria, chiar daca ar fi fost 1-0 sau 2-1. Dinamo a revenit in lupta pentru titlu. E timp sa ne apropiem de contracandidate si sa revenim in frunte. Imi pare rau ca nu ne-am calificat in grupele Cupei UEFA, chiar daca am cistigat, cu 1-0, in Suedia. Sint mindru de toti baietii care joaca si se antreneaza".

Cel de-al doilea se intelege de la sine cine este: Petre Grigoras: "Am fost naivi. Scor rusinos. Noi resuscitam pe altii. Asa s-a intimplat si anul trecut, cind Rapid ne-a dat 7-0. Toti sintem vinovati. Nu ma gindesc sa plec. Se vor lua masurile de rigoare si trebuie un soc. Probabil scaunul electric".


"Sint dezamagit total. Mi-e rusine. Parca am schimbat sportul. Fotbalistii sint de vina, ei joaca, nu antrenorul"

Marius Stan, presedinte Otelul

"asta e Dinamo cu care ne obisnuiseram. Sintem pe drumul cel bun spre obiectivul nostru: titlul de campioana"

Cristi Borcea

"Sintem in revenire. Sa vorbim despre viitor, nu de eliminarea din Europa. Vrem Cupa si campionatul"
Vasile Turcu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează