FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Sancţiuni drastice pentru Dani Coman! "Nu poţi să faci un asemenea gest împotriva suporterilor!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 18 martie 2012 16:21

Dani Coman va fi sancţionat drastic de patronul echipei Rapid, George Copos, după incidentele de la partida cu Concordia Chiajna. Portarul rapidist a aruncat cu un bidon de apă în direcţia suporterilor rapidişti, la scorul de 0-0, pe fondul unui joc neconvingător al giuleştenilor, şi a fost contestat dur din tribună. Fanii i-au cerut să plece din Giuleşti, provocînd o reacţie verbală violentă din partea lui Coman

"Vineri noaptea, după meciul de la Chiajna, am avut o discuţie mai lungă cu staful tehnic şi jucătorii. Am discutat şi cu Dani Coman, care mi-a transmis că regretă foarte mult incidentul din finalul partidei.

Noi am decis să îl sancţionăm drastic pentru că în calitate de jucător al Rapidului nu poţi să te revolţi şi să faci un astfel de gest împotriva celor care vin să susţină echipa.

În acelaşi timp, îl înţeleg 100 la sută pentru că a fost înjurat de mai multe ori. Nu pot să îmi explic de ce un suporter vine la stadion şi îşi înjură proprii jucători", a menţionat George Copos pentru Mediafax.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
razvan949
razvan949  •  20 Martie 2012, 11:26

Eu nu inteleg de ce sunt lasati huliganii din galerie sa injure pe stadion, de ce nu sunt evacuati cand injura organizat, in cor, tot violenta este si asta, doar ca nu fizica. Sa fie evacuati ca atunci cand se bat ca prostii. Si ca sa fim realisti, in galeriile de fotbal sunt toti analfabetii cu 4 clase, scursurile societatii romanesti, probabil multi au cazier, nu au facut nimic in viata lor, nu cauta decat scandal. Asa ca mai lasati-ma cu galeriile de fotbal, pretext al adunarii vagabonzilor si infractorilor.

virusrapidist
virusrapidist  •  19 Martie 2012, 20:42

Coman cel mai bun portar din tara;):X

alegzander19
alegzander19  •  19 Martie 2012, 00:21

Pai normal ca nu il mai au la suflet dupa ce, din cauza lui, Rapid l-a pierdut pe Bornescu, portar mai bun si mai rapidist decat Coman foame de bani (fanii nu uita motivul pentru care a plecat de la Rapid prima data)

Vezi toate comentariile (37)
Comentează