FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Săndoi: "Ioniţă a jucat modest etapa trecută, sper să nu fie cu gîndul la Koln"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

Selecţionerul reprezentativei de tineret, Emil Săndoi, îl sfătuieşte pe vîrful Rapidului, Alexandru Ioniţă, să dea totul pentru Rapid chiar dacă la finalul sezonului va pleca la Koln.

"Sper să nu fie cu gândul la Koln, pentru că deocamdată nici nu a făcut pasul respectiv. E un jucător tânăr care acum câteva luni juca în Liga a III-a. El nu trebuie să uite că cariera lui de jucător profesionist abia acum începe, este o speranţă şi trebuie să confirme.

Responsabilitatea e pe umerii lui acum. A făcut o partidă modestă în prima etapă a returului şi deja aşteptările fiind mult mai mari în urma transferului în Bundesliga, deja au început criticile.

Trebuie să fie conştient, să se pregătească în continuare, să joace pentru Rapid la capacitate maximă ca un fotbalist care se respectă", a declarat Emil Săndoi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close