FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sandu avertizează Steaua: "Orice abatere activează clauza de suspendare" :O

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2013 14:55

Steaua a scăpat de excluderea din Liga Campionilor. A fost sancţionată cu un an neeuropean cu suspendare, pedeapsă ce va fi activată în cazul unei abateri în următorii 5 ani.

Dacă iniţial se credea că doar actele de corupţie activează pedeapsa, preşedintele Mircea Sandu spune că suspendarea poate fi activată indiferent de situaţie: " Steaua şi-a făcut lecţiile, ceea ce a susţinut a fost agreat de cei 3 care au judecat cazul. Este o sancţiune însă, iar această suspendare este foarte riscantă, orice acţiune a unui membru, a unui suporter, va activa această clauză.

Eu nu am găsit nicăieri în decizia lor că se referă doar la actele de corupţie. Orice acţiune contrară legilor sportive va activa clauza de suspendare", a spus preşedintele FRF la Dolcesport.

Steaua va fi monitorizată pînă în 2018.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (168)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  27 Iunie 2013, 01:40
Postat de fffff pe 27 Iunie 2013, 00:16

mi se pare stupid...pai daca un grup de suporteri de la o echipa adversa intra in galeria stelei cu un baner ceva sauo scandare rasista inseamna ca steaua gata?? out??? mi se pare aiurea...acuma cine vrea raul stelei il poate face lejer

Nu exista asa ceva.Doar in cazuri de coruptie se activeaza pedeapsa Stelei.

fffff
fffff  •  27 Iunie 2013, 00:16

mi se pare stupid...pai daca un grup de suporteri de la o echipa adversa intra in galeria stelei cu un baner ceva sauo scandare rasista inseamna ca steaua gata?? out??? mi se pare aiurea...acuma cine vrea raul stelei il poate face lejer

ro_army
ro_army  •  26 Iunie 2013, 20:51
Postat de tigruzzu pe 26 Iunie 2013, 20:19

Nu. Noi avem treabă în B. Mergem acolo (rezultatul activității lui Copos trebuie scos în evidență, nu?), ne refacem echipa și peste 3-4 ani mai vorbim de finale, trofee și alte alea. Acum încă suntem slabi, la un an după ce Copos ne-a înfipt cuțitul în omoplați... (Numai că de murit a murit el: i-ai văzut crucea :-) aia cu ”1953-2013” în Giulești, nu?)

Oricum va asteptam si sper ca amandoua echipele sa faca cinste Romaniei in viitor. Pana atunci Steaua va tine drapelul sus pentru Romania si pentru voi. Cand veti revenii din B, sper sa tina amandoua echipele Steaua si Rapid steagul sus cu mainile voastre si ale noastre.

Vezi toate comentariile (168)
Comentează