FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBALUL LA DNA

Sandu neagă vizita procurorilor DNA: "Minciuni, minciuni, minciuni" » I-a invitat el la Mogoşoaia

Mircea Sandu și avocatul său ieșind de la DNA
Mircea Sandu și avocatul său ieșind de la DNA

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 06 octombrie 2011 13:10

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a negat că procurorii Anticorupţie l-ar fi vizitat acasă sau la sediul FRF astăzi, precizând că poate au fost în lipsa lui, dar că nu ştie nimic. În schimb, un comunicat FRF confirmă că "Mircea Sandu invitat la sediul din Mogoşoaia, strada Motocului nr. 3, judeţul Ilfov, reprezentanţi ai acestor instituţii punându-le la dispoziţie documentele ce pot fi utile în lămurirea unor aspecte juridice în activitatea de cercetare prealabilă desfăşurată de DNA"

"Minciuni, minciuni, minciuni. Se ştie foarte bine că nu a fost DNA-ul nici la sediul FRF, nici la mine acasă. Poate au fost în lipsa mea, dar eu nu ştiu nimic. Din comunicatul de presă veţi afla mai multe. Mai bine v-aţi duce la Mititelu că acolo s-ar putea să fie", a spus Sandu pentru Mediafax.

Sandu nu a fost singurul care a negat vizita procurorilor. Jean Vlădoiu, responsabilul cu fan-clubul naţionalei, a declarat la televiziunea sportro: "Mă învîrt de ceva timp pe la Federaţie şi nu am văzut pe nimeni de la DNA. E linişte!".

Iată, în continuare, comunicatul apărut pe frf.ro:
"Vă aducem la cunostinţă faptul că azi, 6.10.2011, în urma unei Ordonanţe prin care Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casaţie si Justiţie-Direcţia Naţională Anticorupţie, în scopul soluţionării cauzei în dosarul 316/P/2011 (n.r. dosarul întocmit în urma plîngerii penale făcute de adrian Mititelu), a solicitat o serie de înscrisuri care se referă  la actele de înfiinţare a societăţii S.C. Centrul de Fotbal Mogoşoaia SRL, contracte de prestări servicii  precum şi eventuale contracte de închiriere şi altele asemenea. În spiritul unei cât mai bune şi operative comunicări instituţionale, domnul Mircea Sandu a invitat la sediul din Mogoşoaia, strada Motocului nr. 3, judeţul Ilfov, reprezentanţi ai acestor instituţii punându-le la dispoziţie documentele ce pot fi utile în lămurirea unor aspecte juridice în activitatea de cercetare prealabilă desfăşurată de DNA", se precizează în comunicatl semnat de Mircea Sandu.

Procurorii anticorupţie au venit, joi dimineaţă, la sediul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) pentru a prelua mai multe documente ce vor fi analizate în ancheta din dosarul fostului şef al arbitrilor Vasile Avram. Mircea Sandu a fost ieri la sediul DNA pentru a da declaraţii în calitate de martor în dosarul în care sînt investigaţi fostul şef al arbitrilor, Vasile Avram, şi omul de afaceri Sorin Ţerbea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
i_hate_fc_securitate
i_hate_fc_securitate  •  06 Octombrie 2011, 18:27

Sandule, Mitica! Nu fiti tristi! De Craciun va lasa astia sa va vedeti familiile! Poate si un meci doua pe la TV, duminica! Dar ar fi super misto sa va lase sa vedeti DECAT meciurile Craiovei!!! :)) Numa' ce bancuri or sa scoata cu voi...veti fi mai celebri decat acu' ! Si cand va veni Blatter mai Nea Sandule la mata' cu un sandwish si un pachet de Bucegi, ce frumoasa o sa ti se para viata asta simpla! Si o sa va mai bucurati de ceva: Cand va lua Craiova bataie de la Barcelona in CL !!! Hai ca TOTUSI viata e frumoasa! Nu?

i_hate_fc_securitate
i_hate_fc_securitate  •  06 Octombrie 2011, 18:17

Ba cum o fi inima lu' Sandu si lu' Dragomir cand vad cat sunt de iubiti de tara asta? Cum o fi inimioara lu' Sandu cand se gandeste ca isi va vedea nepotii printre gratii? Ei sunt constienti de ce-i asteapta dar se dau viteji. M-am bucurat, si ma bucur pt Sandu ca a scapat de cancer, dar daca scapa de puscarie, ma infurii rau. Nu vreau neaparat sa faca puscarie ci doar sa fie DEZONORAT public. Si el si Dragomir! Le urez sanatate, s-atat!

titi54
titi54  •  06 Octombrie 2011, 15:36

Hai ca sunteti pe aproape, MItica tu esti ORACOL, cam cati ani prevezi ca iei, sa-i ghicesti si lui M Sandu ,ca voi nu va despartiti ,talharilor, care va-ti pricopsit de pe urma fotbalului

Vezi toate comentariile (23)
Comentează