FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Şansă pentru Clau-gol

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2010 00:00

Atacantul care va împlini în iunie 34 de ani va evolua titular la Alba Iulia, după ce contra Timişoarei n-a jucat nici un minut. Niculescu, 6 goluri şi două pase decisive în această ediţie, a fost pregătit psihic pentru acest joc şi beneficiază de suspendarea lui Marius Niculae. Claudiu vrea să demonstreze că nu este terminat şi că încă mai poate juca la nivelul Ligii I, deşi oficialii îl îmbie să devină fie antrenor secund, fie manager sportiv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
alexandru_adrian09
alexandru_adrian09  •  10 Mai 2010, 10:25

Cand a jucat a dat randament si a fost mult mai util decat niculae,deci terminat e pentru voi presa care nu aveti nici un fel de pregatire in ceea ce inseamna educatie fizica si sport.dar pentru cine are ochi sa vada treaba sta altfel

tatutzu
tatutzu  •  10 Mai 2010, 10:19

Clau-gol, sper sa dai doua goluri astazi si sa le inchzi gura tuturor contestatarilor. Uitati repede ca el este un caine de pe emblema lui Dinamo. El si Danciulescu sunt legendele vii ale lui Dinamo. Iar UNICUL CAPITAN ESTE CATALIN HILDAN NOI SUNTEM DINAMO!!!

 •  10 Mai 2010, 10:09

De sa-i dam sanse lui clau gol cand dinamo are sanse sa numai intre in cupa uefa,de sa facem fapte caritabile????De nu jucam cu bratu in atac ??De nu il schimbam pe Talnar???Prea multe intrebari,pu-se de un suporter suparat pe condurea lui Dinamo!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează