FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Şanse mici pentru amicalul Steaua - Real » Gigi Becali: "Jucătorii sînt la lot, ce rost are? Dar putem juca şi cu rezervele"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 15:38

Gigi Becali a confirmat posibilitatea ca Steaua şi Real Madrid să evolueze într-un amical de lux pe Naţional Arena.

"Vrea Realul să joace cu noi un amical pe Naţional Arena. Nici nu luam în calcul să mergem în Spania. De ce să-mi obosesc echipa? Lasă să obosească Realul pentru Steaua!", a mărturisit Gigi Becali la Fanatik Show, la DigiSport 1.

"Să jucăm cu rezervele"
Acesta a dezvăluit însă care ar fi principala problemă care ar putea duce la contramandarea partidei: "Ne-au propus două date. Prima se suprapune cu preliminariile Ligii Campionilor, iar a doua se nimereşte într-o pauză provocată de meciurile echipei naţionale.

Ce rost are să jucăm şi noi, şi Realul cu rezervele. Dacă vor neapărat, se poate şi aşa. Eu aş vrea să dau piept cu Realul sau cu Barcelona în grupele Ligii, să ne batem pe puncte", a încheiat patronul Stelei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
lollol
lollol  •  18 Martie 2013, 17:56
Postat de mrx_dragos pe 18 Martie 2013, 16:11

joaca Tzi in seara asta , nu faceti nici un articol ? acum sunt la -29, dar daca face marian rada echipa bine si bat la cluj , se apropie amenintator la -26

esti fanu' nr. 1 a lu mimi scoica i-ai furat si poanta de pe fb mai oitzo :)))))))))

djamorphis
djamorphis  •  18 Martie 2013, 17:40
Postat de imperator pe 18 Martie 2013, 16:32

Te ai pe bune cu Argăseală ? :))

Nope, nu primesc invitatii sau de genul.

vaalah
vaalah  •  18 Martie 2013, 17:28
Postat de adrian84 pe 18 Martie 2013, 15:50

"Vrea Realul să joace cu noi un amical pe Naţional Arena. Nici nu luam în calcul să mergem în Spania. De ce să-mi obosesc echipa? Lasă să obosească Realul pentru Steaua!" Ba ce taran.

Ar fi tare un meci ca asta : Real Madrid vesus clonele de pe forum GSP ! Hahahhaahhaahaha ce distrus este . :)))))))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează