FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Săptămână decisivă pentru Dinamo » Care este cea mai bună variantă de antrenor pentru formația alb-roșie?

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 10:34

Contractul lui Mircea Rednic cu Dinamo va expira la finalul acestui sezon, iar în această săptămână antrenorul "câinilor" se va întâlni cu Ionuț Negoiță pentru a discuta.

Rednic a spus că sunt șanse să plece la finalul sezonului, dar există posibiltatea ca el să rămână, dacă Negoiță îi îndeplinește condițiile.

"Cu domnul Negoiță mă voi întâlni săptămâna aceasta să vorbim despre viitorul echipei, despre mine. Cred că voi rămâne, nu știu. Dacă eu nu voi rămâne cred că o variantă bună ar fi Napoli, cu Prunea (n.r. cei doi au anunțat că vor pleca de la CSMS Iași la finalul acestui sezon). Dar nu pot vorbi acum mai multe. Vom vedea săptămâna viitoare" Mircea Rednic, la Digi

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, Ioan Andone și Nicolo Napoli sunt primele două variante ale conducerii lui Dinamo, dacă Rednic va pleca. Pe lângă cei doi, soluții pentru formația alb-roșie ar putea fi Dario Bonetti, Ovidiu Sabău sau un alt tehnician.

Care este cea mai bună variantă de antrenor pentru Dinamo? 

Playtech: BOMBĂ! Vicor Ponta, mesaj pentru români de pe patul de spital: 'Ar fi o lașitate din partea mea să tac'


Comentarii (20)
hvlada
hvlada  •  24 Martie 2016, 15:19

SA vina Bonetti.....!!!!

sakamoto
sakamoto  •  24 Martie 2016, 12:35

Rednic va pleca in mod sigur. Este baiat istetz si stie bine ca un an, maxim doi ani, poate pacali lumea, fara fotbalisti de valoare, cu borfasii arbitri si Kooperativa, dar mai mult NU! Desigur in Liga Ororilor, caci in cupele europene,sanchi. Acolo pescarii, cofetarii, bucatarii, boschetarii, etc, fac instructzie cu milititzienii insolventzi. Va fi deranj mare!

englezu
englezu  •  24 Martie 2016, 06:54

Eu vad lucrurile asa : 1. M. Rednic a facut o echipa cat de cat, avand jucatori modesti la dispozitie. 2. Daca vor juca in EL, atunci sa ramana ! 3. Daca nu vor juca in Europa, il sfatuiesc sa plece, daca are oferte. 4. Si daca va ramane, sa solicite aducerea a cel putin 3-4 jucatori de valoare, altfel... Hai Dinamo !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează