FOTBAL  »  Superliga  »  DUEL

Sar SCÂNTEI! Anamaria Prodan l-a criticat din nou pe Hagi, Gigi Becali a intervenit: „Nu mai spune nimic de Gică, nu vezi că toată lumea îl apără?”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 12:13

Anamaria Prodan continuă să-l atace pe Gică Hagi, la o săptămână după ce agentul l-a luat tare pe „Rege” într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor.

Azi dimineață, la Pro X, Anamaria Prodan a criticat din nou prezența lui Ianis Hagi în primul „11” al naționalei, considerând că familia Hagi are o poziție privilegiată în fotbalul românesc. 

Bărbații din fotbal sunt frustrați că Anamaria Prodan vorbește la televizor lucrurile pe care ei le vorbesc doar acasă, sub plapumă. Aceste lucruri vin din personalitate și cultură. Ce ar putea să-mi facă mie Gică Hagi? El e intangibil, unic, rege și nu avem să spunem nimic?!

Ianis e de națională, dar nu merită să fie titular sau să poarte numărul 10. Am ajuns să cred că sunt alți antrenori din grupul lui Gică care se roagă la Dumnezeu să nu se «strice» cu Hagi”, a declarat agentul.

Becali a intervenit: „Dacă mai spui ceva de Gică, nu mai vorbesc cu tine!”

Contactat telefonic de Mihai Mironică, moderatorul emisiunii, Gigi Becali a ținut să-i ia apărarea lui Gică Hagi în fața Anamariei. 

Dacă mai spui ceva de Gică, nu mai vorbesc cu tine. Când e vorba de un simbol, cum e Hagi, n-ai ce să spui. Nu vezi că toată lumea îl apără? Hagi e numai unul”, a spus Becali. 

Latifundiarul a primit imediat replica din partea impresarei: „Patroane, pot să te întreb ceva? Dacă Hagi ți-ar spune să-l bagi pe Hagi titular, cum ai reacționa?” 

Becali i-a răspuns și de această dată: „Hai să-ți spun un lucru. Nu vorbesc cu Gică despre Ianis pentru că e un subiect sensibil. Orice aș spune, s-ar supăra. El e tatăl copilului, n-ar avea ce să spună”.  

EXCLUSIV Anamaria Prodan, declarații explozive: "Lumea l-a luat pe Hagi drept nebun, dar n-au curajul s-o spună! Are frustrări și izbucniri !" 

Anamaria Prodan îl distruge pe Hagi: „Îmi dă mie el să mănânc vreodată? Nu stau să mor pentru o mie sau cinci mii de euro ca alții!”

Vezi și: 

Gigi Becali, dialog uluitor cu Anamaria Prodan, în direct la TV: „Patroane, cum fac să intru în familia ta?” » Lista lui Becali pentru națională a declanșat totul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
bettina46
bettina46  •  26 Noiembrie 2019, 11:38

gsp, un ziar de scandal ! *** impreuna cu un alt ziarist,stucan au inceput o campanie impotriva lui hagi gazduita cu larghete de paginile unui ziar asa zis de sport! Chiar nu aveti nici un fel de jena?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mateodamiano7
mateodamiano7  •  26 Noiembrie 2019, 00:34

Regele (imparatul) e gol! Si nebun! Adevarul supara si doare. Si cand e rostit de o femeie - femeia mop, femeia palmier, atunci doare si mai tare. Dar, in aceasta disputa, mopul are dreptate, ca sa fie bine, sa nu fie rau. In rest, regii de mucava si ciobanii ghiolbani nu stiu trai decat din omenii si combinatii oneroase. O sa mai tina regele simbol maxim 3-5 ani, apoi va ajunge la groapa de gunoi a istoriei, acolo unde si merita. Noile generatii nici nu-l cunosc si putin le pasa ce se intampla acum 30 de ani si ce a facut asta in trecut (nu ca ar fi facut mare lucru, s-a inecat mereu ca Ti-ul la mal, din lipsa de cultura si glagorie).

mordi
mordi  •  25 Noiembrie 2019, 22:45
Postat de sasesase pe 25 Noiembrie 2019, 21:10

Mai bine da tepe cu ei in Belgia! Lasă ne cu academia aia de doi lei. Uita te la meciul de azi, noroc cu Cotescu! Prosti sunteți mai și mulți ai naiba! Nu nu avem rege în fotbal, omul cu nasul roșu nu este rege! Regi au fost Carol, Mihai, Gheorghe nu e nume de Rege!

esti la fel de prost ca titulara articolului.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează