FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA

Şase din şase cu Chiajna » Concordia, victima ideală pentru Steaua: a pierdut fiecare întîlnire cu trupa din Ghencea

Articol de , - Publicat sambata, 08 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 noiembrie 2014 11:15

Concordia este formaţia din Liga 1 în faţa căreia Steaua are cel mai bun palmares.

Fără înfrîngere în ultimele 6 meciuri din Liga 1, Chiajna speră să-şi prelungească seria de invincibilitate în faţa Stelei.

Statistica este însă total de partea roş-albaştrilor, care au cîştigat pînă acum toate cele 6 partide disputate în campionat contra ilfovenilor.

Mai mult, Steaua a marcat 12 goluri şi a primit doar unul în cele 3 meciuri jucate pe terenul Concordiei.

Elevii lui Şumudică nu au cîştigat deocamdată acasă în acest sezon, avînd 4 remize şi două înfrîngeri, în timp ce steliştii sînt pe primul loc în topul meciurilor din deplasare.

Ei au cîştigat de 5 ori afară şi au pierdut doar o dată, 0-1 cu ASA Tg. Mureş.

ALTE ŞTIRI:

"N-are cine s-o bată pe Steaua"
Fostul jucător al Stelei, Adrian Cristea, a vorbit despre partida pe care campioana României o va juca duminică la Chiajna: "Aşteptăm trei puncte din meciul cu Steaua, chiar dacă întîlnim cea mai bună echipă din campionat, o echipă solidă, cu jucători de valoare. Dar avem şi noi şansa noastră. Ei vin după un meci greu în Portugalia şi avem şanse să luăm un punct cel puţin, dacă nu trei. E adevărat că întîlnim un nume din fotbalul românesc, dar e un meci obişnuit. După părerea mea, nu e nimeni care să se bată cu Steaua la campionat, Steaua va cîştiga şi anul acesta".

Atenţie la cartonaşe!
Nu mai puţin de patru jucători ai campioanei riscă să nu evolueze etapa viitoare, contra celor de la Braşov. Prepeliţă, Tănase, Sînmărtean şi Breeveld au ajuns la trei avertismente în acest sezon competiţional, iar dacă vor primi cartonaş galben, duminică, la Chiajna riscă să fie suspendaţi în campionat. Pentru meciul cu Aalborg din Europa League, Prepeliţă şi Szukala sînt suspendaţi.

ZorroCojo din Ghencea
Portarul de doar 18 ani al Stelei, Valentin Cojocaru, a făcut deplasarea în Portugalia, dar nu a fost inclus în lot pentru partida cu Rio Ave. Acesta a revenit la antrenamentele echipei după ce la meciul din Cupa României, cu CSMS Iaşi, a suferit o fractură de piramidă nazală. Cojocaru s-a antrenat normal alături de Arlauskis şi Niţă, dar a purtat mereu o mască de carbon pentru protejarea nasului. Acesta nu a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală, ci doar de cîteva zile de repaus.

"Kovacs e în postura de martor mincinos"
Mihai Stoichiţă, fostul tehnician al Stelei, îi atacă pe oficialii FRF şi pe cei de la CCA pentru că n-au luat nici o decizie împotriva arbitrului Istvan Kovacs, cel care a condus partida de la Tg. Mureş: "Tăcerea asta în privinţa lui Kovacs mi se pare cel puţin suspectă. A fost reţinut de la delegări şi atît. El e în postura de martor mincinos. A fost martor la evenimente şi în raport a scris ce a vrut. Vorbim de vinovaţi şi de victime, dar nu vorbim de cel care a contribuit la această atmosferă. Omul care a participat direct, a fost la 10 metri de fiecare fază, spune ceva, iar toată lumea a văzut altceva".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
stalker87
stalker87  •  08 Noiembrie 2014, 12:01
Postat de stalker87 pe 08 Noiembrie 2014, 12:00

de data asta nu e mai chirila sau regheblat.

de data asta nu mai e chirila sau regheblat pe banca

stalker87
stalker87  •  08 Noiembrie 2014, 12:00

de data asta nu e mai chirila sau regheblat.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  08 Noiembrie 2014, 11:06

steaua bate la handicap,2-0 sau 3-1

Vezi toate comentariile (3)
Comentează