FOTBAL  »  Superliga  »  RĂZBOI DINAMO - STEAUA

Săvulescu şterge pe jos cu Becali: "Este o persoană de o mediocritate evidentă şi de un primitivism aparte"

Dragoş Săvulescu
Dragoş Săvulescu

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 08 martie 2012 19:55

Dinamovistul Dragoş Săvulescu a lansat un atac virulent la adresa patronului Stelei, Gigi Becali, pe care l-a şi acţionat în instanţă pentru jignirile aduse în trecut.

Citeşte aici ce a spus Gigi Becali despre Dragoş Săvulescu!

"I-am cerut 9 milioane RON lui Gigi Becali despăgubire pentru declaraţii defăimătoare şi nu mă voi opri pînă nu voi cîştiga. Banii îi voi dona.

Gigi Becali este de o mediocritate evidentă. Nu mă las călcat în picioare de o persoană de un primitivism aparte. Nu mă cobor la nivelul vocabularului suburban pe care îl stăpîneşte foarte bine Gigi Becali. La început mă amuza persoana lui, este o formă de entertainment pentru multă lume. Dar omul acesta nu are limite, percepe greşit toată atenţia de care are parte.

Gigi Becali poate reacţiona cu injurii, atît. După ce a spus ce a spus despre mine, am vorbit cu el la telefon şi mi-a zis să spun că e nebun, dar nu am putut să fac asta. Mi-a promis că va face o conferinţă de presă în care îşi va cere scuze. Nu a făcut asta", a spus Dragoş Săvulescu la televiziunea sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (74)
yubesc_steaua
yubesc_steaua  •  09 Martie 2012, 15:02

Cine sia gasit sa vorbeasca femininu asta gelat

blaustein
blaustein  •  09 Martie 2012, 02:07

Da stim deja, vrei sa devii si tu celebru.....si ati regizat un scandal , plictisitor.....

terminatorul2
terminatorul2  •  09 Martie 2012, 01:28
Postat de martoru pe 09 Martie 2012, 00:26

ma intreb daca fat frumos asta, calare nu pe cal ci pe maciuca, o sa-l actioneze in justitie si pe colegul de actionariat borcea care spunea despre el ca "si-a rupt fundul pe la milano" ???

Are curaj sa spuna asta ? Il desfinteaza Borcea .

Vezi toate comentariile (74)
Comentează