FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Scandal în avionul care a dus FCSB la Timișoara: "Minciuni și atitudine arogantă din partea lor"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 19:13

FCSB a făcut astăzi deplasarea la Timișoara pentru meciul ACS Poli, de vineri, ora 21:00, de pe stadionul "Dan Păltinișanu".

Jucătorii lui Nicolae Dică au ajuns la Timișoara cu avionul și s-au arătat nemulțumiți de condițiile de zbor.

Eduard Stăncioiu, portarul de rezervă al roș-albaștrilor, a postat pe contul său de Instagram un mesaj prin care-și exprima nemulțumirea referitoare la condițiile din avion.

"O oră și 30 de minute de saună în avionul Tarom. Fără aer condiționat, fără explicații, minciuni și atitudine arogantă din partea echipajului. Mulțumim România!", a fost mesajul lui Stăncioiu.

  • ACS POLI TIMIȘOARA - FCSB, etapa a doua din Liga 1, vineri, 21:00, în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV și în format liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
cainelup
cainelup  •  21 Iulie 2017, 11:35

"Mulțumim România!", a fost mesajul lui Stăncioiu. - măi nesemnificativule, tu chiar crezi că țara asta îți datorează ție ceva ? Te simți persecutat, te-au încins ăia în avion ? Cere azil politic în India. Sau în Botswana, că au moneda națională mai potrivită pentru tine.

10156165140344465
Balasoiu Aleodor  •  21 Iulie 2017, 08:51

pai mai desculti nesimtiti ce sunteti..va plageti ca ati zburat o ora si ati transpirat..pai mai gunoaielor..noi venim la meciurile voastre si stam in ploaie si in soare sa vedem jocul vostru de ***..si mai platim si biletul..cata nesimtire..mari vedete

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  21 Iulie 2017, 07:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează