FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK,GSP

Scandal înainte de Chiajna - Steaua » Acuzații de bilete pe blat

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 11:06

Chiajna și Steaua se vor duela luni, de la ora 20:30, în ultimul meci al etapei a 24-a.

Suporterii care au vrut să-şi cumpere bilete la meciul de luni seară, de la Chiajna, au avut parte de o surpriză în momentul în care au ajuns la stadionul formaţiei ilfovene.

Fanii au reclamat faptul că mai erau la vînzare tichete doar la una dintre peluze şi că la tribuna I şi a II-a acestea nu au fost scoase spre comercializare.

"Nu am avut deloc bilete la vînzare la cele două tribune, acolo se distribuie invitaţii de către conducere" a fost replica unuia dintre cei care vindea tichete la casele din Chiajna.

Preţul unui bilet pentru partida contra Stelei este de 10 lei, preţul fiind valabil în toate sectoarele micuţei arene de lîngă Bucureşti.

Steaua va juca luni seară, de la ora 20:30, cotra Concordiei Chiajna. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
wertus
wertus  •  14 Februarie 2016, 15:41

la cum sa fie ? doar barfeli si acuzatii

gabonne1982
gabonne1982  •  14 Februarie 2016, 15:40

eu am fost de multe ori pe stadionul din Chiajna,am niste prieteni acolo.Niciodata nu mi-am luat bilet,faceau ei rost.De multe ori ieseau cu teancul de bilete si imparteau la toti cunoscutii localnici.Nu prea gasesti bilete la case pentru ca sunt distribuite de fel de fel de indivizi pe cumetrii si cunostinte.Eu n-am vazut niciodata pe cineva de acolo sa-si cumpere bilet.Toata lumea primea gratuit

Vezi toate comentariile (2)
Comentează