FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Scandal la Ceahlăul » Costel Enache vrea să demisioneze după ce a fost înjurat de Chivorchian!

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 29 noiembrie 2012 17:48

Eşecul de acasă, cu Oţelul (0-2), din "sferturile" Cupei României, nu i-a picat bine lui Costel Enache. Antrenorul de 39 de ani vrea să-şi dea demisia, iar mîine va avea discuţiia decisivă cu primarul Gheorghe Ştefan, cel care l-a convins, într-o primă instanţă, pe tehnician să renunţe la gîndul demisiei.

Sursele GSP spun că tînărul antrenor are o relaţie tensionată cu Gheorghe Chivorchian, preşedintele clubului, simţindu-se vînat de către acesta.

Ultimul incident s-ar fi petrecut chiar aseară, cînd meciul Ceahlăul - Oţelul era întrerupt din cauza ceţii. Pe tunelul de acces la vestiare, între cei doi s-ar fi iscat un dialog încheiat cu cîteva înjurături adresate de Chivorchian antrenorului! Episodul s-a petrecut sub ochii oficialilor partidei, dar şi ai oaspeţilor.

Fost jucător emblemă al nemţenilor, Enache este antrenorul care a promovat-o pe Ceahlaul pe prima scena în urmă cu două sezoane, iar campionatul trecut a terminat pe locul 11, poziţie ce a adus clubului 1,6 milioane de euro din drepturile TV. Un alt venit important pentru echipa lui Gheorghe Ştefan, 350.000 de euro, s-a realizat din transferul lui Dumitraş la Steaua, fotbalist descoperit şi crescut de Enache. Chivorchian a revenit în iunie la Ceahlaul, după un periplu la Bacău şi Timişoara.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  30 Noiembrie 2012, 12:42

in opinia mea Costel Enache este un antrenor foarte bun,promoveaza tineri de la centrul de copii si juniori si ii face sa joace fotbal,Ceahlaul a terminat sezonul trecut pe locul 11 in urma unui fotbal bun nu in urma unor rezultate norocoase,insa echipa in acest moment cred ca este pe o panta descendenta si nu prea mai joaca nimic.....cat despre Chivorchian nu dau 2 bani pe el....

breitner
breitner  •  30 Noiembrie 2012, 08:16

Ar trebui adus dintosul stanciu la Ceahlaul, sa aiba si chivorchian pe cine sa-si verse nervii!

supersolo
supersolo  •  30 Noiembrie 2012, 00:16

Chivorchian e poate unul din cei mai corupti conducatori de club din Romania....la fel ca Padureanu si altii .... a distrus clubul din Bacau....a nenorocit Timisoara ...si a lasat-o balta cand clubul de pe Bega avea mai mare nevoie de el...a venit randul Ceahlaului....cu sau fara PENALTY....va avea grija ca ceahlaul sa dispara din zona fotbalului....da-l ma fara ca te lasa dezbracat ala ...altceva nu stie decat sa fure si sa faca galagie aiurea....Enache e un baiat scolit , tanar si de treaba ...la ce lot are ...face treaba buna ....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează