FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

EXCLUSIV „Mincinos, dubios, neserios!” » Un nou scandal în Liga 1 cu CFR Cluj implicată: „Putem suspecta că a fost eliminat stupid chiar în meciul direct?!"

Rachid Bouhenna (29 de ani) e taxat de Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, după ce a ales să plece la CFR fără să anunțe conducerea clubului pentru care a jucat în ultimele două sezoane.
Rachid Bouhenna (29 de ani) e taxat de Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, după ce a ales să plece la CFR fără să anunțe conducerea clubului pentru care a jucat în ultimele două sezoane.

Articol de - Publicat marti, 04 mai 2021 22:05 / Actualizat marti, 04 mai 2021 22:31

Rachid Bouhenna (29 de ani) e taxat de Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, după ce a ales să plece la CFR fără să anunțe conducerea clubului pentru care a jucat în ultimele două sezoane. Grozavu l-a exclus din lot, șefii vor să-l pună pe liber mai devreme.

Transferul lui Rachid Bouhenna agită apele în play-off-ul Ligii 1. Sepsi se simte trădată de comportamentul stoperului de 29 de ani, pus căpitan la un moment dat de Leo Grozavu. Directorul sportiv al clubului, Attila Hadnagy, nu-l iartă pe fostul internațional U23 al Algeriei: „Ne-a dezamăgit. Chiar am vorbit cu el acum două săptămâni, ne-a tot dus cu zăhărelul, că nu a semnat, că se mai gândește".

Din spusele oficialilor covăsnenilor, ținta lui Bouhenna părea să fie străinătatea, motivul fiind legat de școala copiilor, la Sfântu Gheorghe sau Brașov nefiind școală franceză. Totuși, comportamentul fundașului îi dă de gândit lui Hadnagy, care crede că transferul lui Bouhenna la CFR a fost bifat din timp: "Cred că a semnat cu CFR nu acum, nici în urmă cu 2-3 săptămâni, ci din decembrie sau ianuarie 2021. Așa cred eu".

A luat Bouhenna roșu intenționat cu CFR?

Ce-l face pe Hadnagy să se gândească la acest scenariu e evoluția catastrofală a lui Bouhenna din meciul direct cu CFR, partidă din campionatul regulat. Atunci, stoperul a primit al doilea cartonaș galben după un fault inutil, în debutul reprizei secunde: „Acum pot să mă gândesc la acel «roșu» pe care l-a luat? Pot! Nu-l acuz, dar am dreptul să fiu suspicios. Avea «galben», la pauză, Leo, care avea Covid-19, a discutat cu el la telefon, i-a spus să fie atent! Ce a făcut el? Exact pe dos! A intrat cu două picioare, să fie sigur că ia «roșu». Plus că nu avea ce căuta în acel loc, pe partea stângă", a fost explicația găsită de oficialul lui Sepsi.

„Mincinos, dubios, neserios!” » Un nou scandal în Liga 1 cu CFR Cluj implicată: „Putem suspecta că a fost eliminat stupid chiar în meciul direct?!
Rachid Bouhenna

Episod incredibil înaintea duelului cu CFR din play-off

Acela a fost momentul când cei de la Sfântu Gheorghe s-au pus în gardă vizavi de Rachid Bouhenna. Stoperul de 29 de ani a fost lăsat în afara lotului înaintea duelului din manșa tur a play-off-ului, meci pierdut, de asemenea, de Sepsi, 0-1. 

„Foarte dubios ni s-a părut acel episod. Am tăcut, dar ne-a lăsat un gust amar. Acum că vedem că se confirmă tot ce gândeam, ne dezamăgește crunt. Dacă mergea la FCSB sau Craiova chiar tăceam. Uite, înaintea meciului cu CFR din play-off, când a aflat că e în afara lotului, s-a dus glonț la Leo. Era și mincinos! De ce nu a venit să ne spună că a semnat? El cerea explicații de ce nu e în lot".

Sepsi îl pune mai repede pe liber

Sepsi se gândește să-i achite salariul la zi lui Bouhenna și să rezilieze mai repede contractul cu fundașul care în ultimii 2 ani a jucat la Sfântu Gheorghe. Este propunerea făcută de Attila Hadnagy și are mari șanse să primească aviz pozitiv din partea patronului: „Așa neserios? Să pleci pe furiș? Pentru acest comportament va fi în afara lotului. Ba chiar ne gândim să-i dăm banii și să plece. Să nu ne mai încurce nici el pe noi, nici noi pe el. Ce sens are? Nu mai are rost să-l ținem. Ne-a mințit. Am un mare semn de întrebare pentru ce a făcut la acel meci cu CFR. Am voie să am suspiciuni! A fost dubios. Să fie sănătos! Noi aici nu avem nevoie de astfel de caractere", a conchis oficialul lui Sepsi. 

Nu-l înțeleg de ce nu a spus? OK, nu juca meciurile cu CFR Cluj, dar intra cu siguranță în toate celelalte meciuri. Avem exemplul Safranko! A semnat, dar joacă! Pentru că e un caracter deosebit, un băiat care muncește și bagă piciorul, deși din vară pleacă. Putea lua exemplu

Leo a avut mare încredere în Bouhenna. L-a pus căpitan, i-a dat credit total. Cum ne-a răsplătit el? Ne-a mințit! Să nu uite că acest club l-a luat din a doua ligă scoțiană și l-a făcut fotbalist de cel mai înalt nivel. Păcat că s-a comportat așa! Poate vede și CFR ce caracter a luat
- Attila Hadnagy, director sportiv Sepsi

650.000 de euroe cota lui Bouhenna pe transfermarkt

3a fost nota primită de Bouhenna după meciul pierdut de Sepsi cu CFR în ianuarie

Rachid Bouhenna a confirmat mutarea la CFR

Rachid Bouhenna a oferit un interviu pentru presa din Algeria, unde a confirmat transferul la CFR Cluj. A ales campioana României în dauna altor două echipe, cărora nu le-a pronunțat numele. 

„E adevărat, am semnat cu CFR Cluj, e tripla campioană a României în ultimii ani. Am avut o perioadă foarte bună, aici, în România, la Sepsi. A existat interes pentru mine din partea a trei cluburi românești, dar am optat până la urmă pentru Cluj, fiindcă este un proiect incitant acolo. CFR progresează de la an la an. Joacă în mod constant în cupele europene, iar în acest sezon sunt favoriți la titlu și pot juca din nou în preliminariile UEFA Champions League. Este o mare provocare pentru mine. Cred că va fi o bună oportunitate și pentru a prinde echipa națională”, a spus Rachid Bouhenna.

VIDEO Cornel Șfaițer: „Chindriș e interesant, dar la prețul corect!”

Citește și alte știri din play-off:

Academica pleacă în sfârșit de la Călărași » Unde se joacă meciul cu CFR Cluj

FCSB. Gigi Becali și-a pierdut răbdarea cu un titular: „Să își bage mințile în cap, nu mai accept așa ceva! Eu sunt generalul!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (94)
gardul.lefter
gardul.lefter  •  05 Mai 2021, 21:32
Postat de mosierul pe 05 Mai 2021, 14:17

vezi-ti bă de oltenii tăi și nu mai purta atâta grija CFR-ului ...te consumi degeaba....apropo, câte restaurante ați închiriat pentru sărbătorirea titlului...???!!!? ...prietenii știu de ce :))))

Stai calm oltenii fac bani si din piatra nu se vaita ca ar fii miliardari dar nu ii lasa altii. De asta nu ii inghititi frustratiilor.

gardul.lefter
gardul.lefter  •  05 Mai 2021, 21:30
Postat de mosierul pe 05 Mai 2021, 07:31

....te-ai gândit mult pana ai scos asemenea prostii...???

Te roade adevarul?

talpanicyus
talpanicyus  •  05 Mai 2021, 15:02

astia de la CFR asa fac mereu ,asa au facut si cu Pufi ,niste *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (94)
Comentează