FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Scandalul "hırsız" îl afectează dur pe Hagi » Decizia Comisiei de Disciplină în urma scandalului dintre "Rege" și Yuksel Yesilova

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 15:53

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, nu a scăpat de suspendare în urma conflictului în care a fost implicat cu turcul Yuksel Yesilova, preparatorul Astrei Giurgiu, în finalul partidei Viitorul - Astra 1-0 din 30 septembrie. 

Comisia de Discplină a dictat azi pedeapsa pentru Hagi: două etape de suspendare. De sancțiuni nu a scăpat nici Yesilova, care va plăti o amendă de 11.340 de lei.

Ce s-a întâmplat

Imediat după golul marcat de Tudor Băluță, Gică Hagi a mers către Gheorghe Mulțescu, antrenorul Astrei, pentru a-și cere scuze pentru o minge de arbitru pe care echipa lui nu a înapoiat-o adversarilor, în spiritul fair-play, după ce jocul fusese întrerupt.

De pe banca giurgiuvenilor a sărit turcul Yuksel Yesilova, antrenor secund la Astra și fost preparator fizic la FCSB. Acesta i-a stricat lui Hagi «hırsız» (n.r- «hoțule» în limba turcă) și a fost aproape de o înfruntare fizică cu patronul-antrenor al Viitorului, cei doi fiind cu greu despărțiti de arbitrul de rezervă și de oamenii din jurul băncilor de rezervă. După terminarea meleului, arbitrul Marcel Bîrsan i-a trimis pe amândoi în tribune.

Vezi și: Mesaj dur după gestul făcut de Ianis Hagi: "E lipsă de disciplină! Îl amendam pentru că nu ascultă"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
106644143639493
Nelu Teleaga  •  11 Octombrie 2018, 08:12

EU INTELEG CA PE NU VA PLACE DAR DACA TURCUL PROCEDA CU ECHIPA LUI ASA CE ATI FI SPUS? I-ATI FI FACUT IN TOATE FELURILE. NU VA SFIITI VOI SA VA BATETI JOC DE ORICINE DIN TARA AIA. DE EXEMPLU NESU A FOST INJURAT CA S-A DUS LA REFERENDUM. A CONTAT CA AJUTA FOTBALUL ROMANESC CA DONEAZA BANI PENTRU COPII? NU. ASA CA REGELE HAGI NU ESTE O ALBA CA ZAPADA. CIT INJURA PE TEREN SI PE JUCATORI SI PE CEI DIN CLUB SE STIE. ADUCETI-VA AMINTE CUM ACEST INDIVID FARA EDUCATIE NU S-A DUS SA-L FELICITE PE CLAUDIU NICULESCU CIND A LUAT SUPER CUPA CU VOLUNTARIUL. DECE NU L-ATI TAXAT DE A FI TOTAL LIPSIT DE EDUCATIE PE REGELE ASTA? DECE? VA ESTE TEAMA DE EL? EI BINE SINT MULTI CARE NU AU TEAMA DE EL. IMI ADUC AMINTE CUM UN JURNALIST JIGNIT DE HAGI DUPA CE IL INJURASE REGELE SI PE LUCESCU SI ERA DE O AROGANTA FARA MOTIV ABIA SE EXPRIMA CA SI ACUM IN LIMBA ROMANA PE CARE O FACE HARCEA PARCEA CA "SE MIRA SI ACUM CA LINIILE DE TRAMVAI SINT PARALELE." LA GALATA SCANDALURI APOI JUCATORI CARE NU MAI DOREAU SA SE ANTRENEZE CU EL. ATI UITAT CE SPUNEA BECALI PE CIND A FOST LA STEAUA ACEST HAGI SI JUCATORII NU MAI DOREAU SA SE ANTRENEZE CU EL? ACEST OM ARE MULTE PROBLEME LA TITIANA SI TREBUIE SA SE CONTROLEZE. EU AM SCRIS CA PRESA NU-L TAXEAZA SI SE CREDE PREA DUMNEZEU IN TARA ASTA . LOC UNDE NU A TIPAT IMPOTRIVA LUI MIRCEA SANDU SAU DRAGOMIR SI UNDE A PRIMIT SI SCOLI PE PUNCTE TOT CE A DORIT. ATUNCI? TURCUL A AVUT CURAJ PENTRU CA HAGI A SPUS SA NU SE DEA MINGEA INAPOI. SCUZELE SINT

minell73
minell73  •  10 Octombrie 2018, 19:08
Postat de Manu Ion pe 10 Octombrie 2018, 18:19

Mai mare rusinea !!! Turcul ne face hoti si noi il suspendam pe Hagi !!!!! Sa va fie rusine !!!! *** pe turc ca asta va mai ramas !!!!! TRADATORILOR !!!!!

Omule, nimeni nu ia partea turcului, dar nu poti sa nu observi si ce lucruri urate a facut hagi. Acum daca face blaturi peste blaturi, sa tipe mereu pe la comisii ca odrasla lui e cea mai buna, noi nu mai spunem nimic? Uitam ca datorita unui blat ordinar(inca neverificat de d.n.a),clubul lui inca este in prima liga? Ce za zic, suntem patrioti noi nebunii.

roadghost
roadghost  •  10 Octombrie 2018, 18:40
Postat de Manu Ion pe 10 Octombrie 2018, 18:19

Mai mare rusinea !!! Turcul ne face hoti si noi il suspendam pe Hagi !!!!! Sa va fie rusine !!!! *** pe turc ca asta va mai ramas !!!!! TRADATORILOR !!!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close