FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTIȚIE

Scenariu incredibil dezvăluit de turci! Gică Hagi și Terim, la aceeași echipă!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 august 2017 12:40

Gică Hagi, patronul celor de la Viitorul, ar urma să investească într-un proiect în Turcia, alături de fostul său antrenor, Fatih Terim.

Presa din Turcia dezvăluie că cele două legende ale lui Galatasaray s-au întâlnit recent în Bodrum și cei doi ar putea cumpăra o echipă de fotbal din Turcia.

Terim, fost antrenor al lui Hagi și fost selecționer al Turciei, vrea un proiect asemănător Academiei Hagi, care să producă jucători tineri, de valoare, care să fie vânduți pentru un profit impresionant, dar care să facă și performanță.

Hagi a înființat Academia Hagi în 2009, din banii săi, și a reușit să câștige campionatul și să vândă jucători importanți în Liga 1 și în străinătate.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
daweroirl
daweroirl  •  16 August 2017, 14:21

cel mai bun fotbalist roman iar in afaceri un exemplu de urmat ,bv HAGI ,mare om ,mare caracter !acest om nu a *** nicaieri sa i se faca stadion (fara pista) ,tot ce a facut ,a facut pe barba lui ,respect!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wba33
wba33  •  16 August 2017, 14:07
Postat de sange_alb.rosu pe 16 August 2017, 14:03

Tipic romanesc, sa aruncam cu noroi fara nici un motiv in poate cel mai profesionist om de fotbal din Romania. Si tipic fcsb-ist, sa mori de invidie cand altul e mai bun decat tine si castiga campionatul.

Stai linistit, nu e tipic fecesebist...nu mai catalog... ca nici suporterii lui dinamo nu sunt imaginea intelepciunii cu patroni prin inchisoare si un actualul patron care are probleme in exprimare. Sunt oameni fara creier. Respect Hagi ! Nu avem multe valori dar pe cele pe care le avem trebuie sa le pretuim !

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  16 August 2017, 14:03
Postat de iosif_vs pe 16 August 2017, 13:43

hagi? un rege blatist cu o fabrica de pseudo-fotbalisti, carora le face reclama presa corupta si aservita

Tipic romanesc, sa aruncam cu noroi fara nici un motiv in poate cel mai profesionist om de fotbal din Romania. Si tipic fcsb-ist, sa mori de invidie cand altul e mai bun decat tine si castiga campionatul.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează