FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Scene reprobabile la Chiajna! Dinamoviștii, înjurați de propriii fani + sunete rasiste la adresa lui Cooper

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2018 22:40

Finalul de meci de la Chiajna a fost extrem de încins, iar jucătorii lui Dinamo au ajuns să fie apostrofați de propriii suporteri. 

VEZI VIDEO!

Primul care a intrat în vizorul fanilor a fost Dan Nistor. Galeria l-a apostrofat minute în șir în timpul paritdei. Apoi a venit rândul lui Armando Cooper, care a fost la un pas de bătaie cu unul dintre fani. 

După ce a fost schimbat, Cooper a plecat spre vestiare și a trecut prin fața peluzei dinamoviste. Acolo, un grup de ultrași din Sud Dinamo au început să scoată sunete rasiste, iar Cooper a răspuns, făcându-le semn să tacă. Moment în care toată peluza a reacționat. 

În acel moment unul dintre suporterii de la tribuna a II-a s-a apropiat de suprafața de joc, i-a strigat ceva fotbalistului, care s-a dus amenințător spre el. Imediat a intervenit un steward și a aplanat conflictul. 

"Ne-ați pătat istoria, nu meritați tricoul roșu să-l purtați", au scandat fanii, iar apoi aceștia au strigat ironic "Campionii" și "Aplaudați campioana". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  29 Octombrie 2018, 23:12

Sunt dinamovist, dar unii suporteri de-ai nostri sunt penibili. Rasismul nu poate fi scuzat. Pana la urma nu e Cooper problema lui Dinamo. Ori sustinem echipa, ori stam acasa.

fuhrer88
fuhrer88  •  30 Octombrie 2018, 15:55

De ce nu aratati filmarile cand a aratat *** spre galerie ? De acolo a pornit totul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fuhrer88
fuhrer88  •  30 Octombrie 2018, 15:54
Postat de catalin.palcu pe 29 Octombrie 2018, 23:12

Sunt dinamovist, dar unii suporteri de-ai nostri sunt penibili. Rasismul nu poate fi scuzat. Pana la urma nu e Cooper problema lui Dinamo. Ori sustinem echipa, ori stam acasa.

Tu esti unul dintre cei care au stat acasa nu ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează