FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Scene șocante la Dinamo, cu Diego Fabbrini și Daniel Popa în prim-plan!

Daniel Popa, 26 de ani, a fost rezervă în acest sezon la Dinamo, a jucat 31 de meciuri, dar doar de 5 ori a prins tricoul de titular +22   FOTO
Daniel Popa, 26 de ani, a fost rezervă în acest sezon la Dinamo, a jucat 31 de meciuri, dar doar de 5 ori a prins tricoul de titular

Articol de , , - Publicat marti, 14 iulie 2020 22:13 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 22:54

Scene incredibile petrecute în ultimele zile la Dinamo: Diego Fabbrini (29 de ani) a plecat din cantonament după ce a suferit o comoție, susținând că se va trata singur, în vreme ce Daniel Popa (25) i-a reproșat secundului Gică Mihali că le cere fundașilor să construiască!

Dinamo e pe loc de retrogradare și joacă cu spatele la zid ultimele 7 meciuri. A schimbat din nou banca tehnică, însă fotbaliştii sunt aceiași, cu care va trebui să evite ceea ce ar însemna cea mai mare rușine din istorie: ajungerea în Liga 2. Jucătorii nu doar că n-au fost schimbați, însă unii dintre ei au avut comportamente care au șocat clubul în ultimele zile.

Fabbrini a plecat după ce a suferit comoție

La ultimul antrenament înainte de meciul cu Poli Iași, mijlocașul italian a recepționat în plină figură o mingea șutată de un adversar. A fost făcut KO, a primit îngrijiri medicale, iar diagnosticul a fost de comoție. 

I s-au recomandat investigații medicale suplimentare, mai ales că fusese vorba depre o lovitură la cap, însă Fabbrini a luat o decizie uluitoare. I-a anunțat pe cei din staff-ul tehnic, dar și medical că va pleca să se trateze singur.

El și-a motivat gestul prin faptul că dispune de o asigurare privată, în care are incluse foarte multe facilități. El a părăsit cantonamentul de la Săftica, iar după ce a revenit a susținut că poate evolua din primul minut. A fost folosit ca titular, însă evoluția lui a fost una ștearsă.

La pauză, în vestiar, Fabbrini s-a plâns de amețeli și de dureri de cap! I-a transmis acest lucru și lui Mihalcea, care s-a văzut nevoit să-l scoată la doar câteva minute după reluarea reprizei secunde.

Daniel Popa, reacție șocantă la adresa lui Mihali

Un alt episod care i-a lăsat mască pe antrenori a fost modul în care s-a comportat Daniel Popa la adresa celor din staff-ul tehnic. Atacantul s-a arătat extrem de deranjat de faptul că secundul lui Mihalcea, Gheorghe Mihali, le cerea fundașilor să nu mai apeleze la mingea lungă, ci să încerce pase scurte, să iasă din defensivă prin construcție cu mijlocașii.

Popa a fost atât de iritat, încât s-a răstit la Mihali: „Lasă-i să-mi dea minge lungă, nu le mai cere tu să construiască. Ai și fost vreun mare stoper care construia ca să te pricepi la așa ceva”. Reacția atacantului l-a înfuriat pe Mihali, care însă a fost temperat de Mihalcea!

Daniel Popa a evoluat până acum 4 ani în Liga 2, la Târgoviște, iar Dinamo l-a împrumutat după primul sezon, la Botoșani, unde a marcat un singur gol în 20 de meciuri. Cu Dinamo n-a evoluat deloc în play-off până acum, ci doar în play-out și nici nu are vreun trofeu sau vreo selecție în echipa națională.

În schimb, Mihali a jucat în două perioade la Dinamo. Mai întâi între 1991 și 1995, apoi între 1998 și 2001. În cei 7 ani a câștigat 4 trofee, două titluri și două Cupe ale României.

Mai mult, Mihali, care a jucat și în Franța, la Guingamp, a fost un jucător important în naționala României la jumătate anilor '90. A participat la Mondialul din 1994 și Europeanul din 1996. Are în total 31 de selecții.

EXCLUSIV Scene șocante la Dinamo, cu Diego Fabbrini și Daniel Popa în prim-plan!
Mihali, ajuns astăzi la 54 de ani, într-un duel fabulos cu celebrul Asprilla, într-un meci de poveste: România - Columbia 3-1, la World Cup '94

325.000 euroe cota la care e evaluat Popa pe transfermarkt, cu numai 70.000 peste nivelul pe care îl avea la Târgoviște, în Liga 2

Mihalcea, șocat și de plecarea lui Piscitelli

La meciul cu Poli Iași, Adrian Mihalcea nu l-a avut la dispoziție și pe Piscitelli, cel care fusese rezerva lui Straton la ultimele jocuri. Italianul și-a reziliat contractul cu Dinamo, însă antrenorul a acuzat modul în care a aflat că nu se mai poate baza pe el. 

„Mai era un minut până să înceapă antrenamentul și întrebam când apare pe teren și Piscitelli. Atunci mi s-a transmis că, de fapt, el nu mai e jucătorul lui Dinamo, că a reziliat. Abia aștept să văd mâine la antrenament ce jucător o să ne mai lipsească", a spus Mihalcea la finalul remizei cu Poli Iași, scor 1-1. 

Piscitelli, 26 de ani, venise la Dinamo în vara trecută și deși mai avea contract, a decis să plece din cauza faptului că era neplătit!

GALERIE FOTO. Imagini spectaculoase din remiza lui Dinamo cu Poli Iași, 1-1

+18 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo vrea să ajungă până la TAS și cere despăgubiri uriașe în „cazul Andrei Vlad”: „N-ai cum să te ascunzi!”

Tandemul Mulțescu - Țălnar, prima conferință după preluarea lui Dinamo: „E un coșmar! Nu credeam că vom trăi așa ceva la apusul carierei” » Cât e premiul în bani pentru salvare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
10153314739054939
Cosmin Bajescu  •  15 Iulie 2020, 15:21
Postat de catalin.palcu pe 15 Iulie 2020, 11:35

daca se vrea sa-i retrogradeze ?cine sunt cei care trebuie sa vrea mai concret ? federatia, liga, UEFA, FIFA, UE, NATO ? daca retrogradam , o sa o facem pt ca suntem f slabi, nu pt ca un for exterior o sa vrea . tu sugerezi ca deciziile astea se iau in culise, nu ?

Daca Dinamo retrogradeaza, pretul de vanzare va fi mult mai mic. Cred ca sunt posibili cumparatori care si-ar dori ca Dinamo sa retrogradeze, ca sa ia echipa mai ieftin. Sa nu subestimam perversitatea unora. Problema este ca cei care ar trebui sa apere echipa de asemenea atacuri nu o fac. Asista impasibili la incercarile de destabilizare. Da, echipa este slaba, dar intrebarea este cum a ajuns astfel? Un raspuns este si in aceste incercari de distrugere: promovarea unor jucatori slabi, incurajarea dezordinii etc. Daca patronul si cei din jurul lui nu stiu sa se opuna acestor incercari (din indiferenta sau din prostie) se ajunge unde s-a ajuns.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  15 Iulie 2020, 11:35
Postat de costacurta pe 15 Iulie 2020, 05:50

Daca se vrea, retrogradeaza, chiar nu e greu sa-i retrogradeze.

daca se vrea sa-i retrogradeze ?cine sunt cei care trebuie sa vrea mai concret ? federatia, liga, UEFA, FIFA, UE, NATO ? daca retrogradam , o sa o facem pt ca suntem f slabi, nu pt ca un for exterior o sa vrea . tu sugerezi ca deciziile astea se iau in culise, nu ?

1618241801598332
Catalin Tutuman  •  15 Iulie 2020, 10:30

cel mai *** atacant din istoria Romaniei...asta nici la curatenie in vestiar nu e bun...vai mama lui...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează