FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - GAZ METAN 4-1

Scene șocante la Gaz Metan: Marius Constantin a venit băut la antrenament și a făcut scandal!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 septembrie 2019 17:11

În ultima etapă, Gaz Metan s-a prezentat la meciul cu Viitorul, din deplasare, fără unul dintre cei mai importanți oameni din actualul sezon: Marius Constantin, chiar căpitanul echipei. 

Absența sa a fost explicată oficial de cei care conduc clubul ca fiind cauzată de o accidentare. Realitatea e însă cu totul alta, iar surse din interiorul echipei au dezvăluit că Marius Constantin a avut un act de indisciplină realmente șocant. La unul dintre antrenamentele de dinaintea plecării spre Constanța, fundașul s-a prezentat la teren după ce consumase alcool.  

Povestește chiar unul dintre cei prezenți în acea zi la antrenament: „Pentru că au realizat imediat în ce stare e Marius Constantin, cei din staff au decis să-l scoată de pe teren. Unul dintre secunzi, Flavius Boroncoi, a fost cel care a mers până aproape de Constantin pentru a-i transmite să părăsească terenul. În acel moment, Marius a luat foc și a început să-l înjure. În cele din urmă, a fost calmat și apoi s-a luat decizia de a fi scos din lot pentru meciul cu Viitorul”.  

Edward Iordănescu a fost întrebat după meciul cu Viitorul despre absența lui Marius Constantin, însă explicația tehnicianului a fost: „Nu pot să vă spun decât că este absent. Este accidentat și, pentru moment, este indisponibil. Sunt sigur că în cel mai scurt timp este va fi alături de echipă. Este un exponent extrem de important pentru echipă. Este căpitanul de echipă și este un jucător care, de nouă luni de când sunt eu la echipă, a avut o prezență incredibilă, din toate punctele de vedere, în sens pozitiv. A fost un exemplu pentru grup”. 

Scene șocante la Gaz Metan: Marius Constantin a venit băut la antrenament și a făcut scandal!

Întrebat dacă nu a fost un act de indisciplină, Iordănescu jr. a spus: „Despre alte speculații vă las pe voi, ziariștii, să mai săpați”.  

Marius Constantin, care va împlini luna viitoare 35 de ani, fusese în primele 8 etape, până la confruntarea cu Viitorul, integralist în echipa celor de la Gaz Metan, marcând patru goluri. Cu el în teren, Mediaș n-a pierdut nici un meci, încasase numai 6 goluri și era pe primul loc. Fără el, împotriva trupei lui Hagi, Gaz Metan a suferit primul eșec, a încasat 4 goluri și a și pierdut poziția de lider. 

Vezi și:

VIDEO Victor Pițurcă a trecut la amenințări: „Dacă nu mi se dă ce vreau, mut echipa!” » Scandal ca pe vremuri în Bănie

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
florinviorel
florinviorel  •  18 Septembrie 2019, 23:18

Pacat ca s-a lasat Semeghin.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  18 Septembrie 2019, 19:55

A baut de suparare ca n-a batut penalty-ul de 3-0 in meciul cu FCSB =))))

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  18 Septembrie 2019, 19:36

M Constantin , Tamas - cu cuplu de fundasi centrali ar fi, spaima ligii

Vezi toate comentariile (3)
Comentează