FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Schimb-surpriză la Dinamo » Vine un român în locul lui Rivaldinho!

Neluț Roșu Foto: Cristi Preda
Neluț Roșu Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 10:33

Dinamo i-a pus pe lista de transferuri pe Rivaldinho, Bokila și Oliva, însă până acum doar primul a primit o ofertă din străinătate.

Siteul bulgar sportal.bg scrie că fiul lui Rivaldo ar putea continua în Europa, dar la Levski Sofia, unde e dorit foarte tare de șefii echipei. Oficialii bulgarilor văd în vârful de 22 de ani o mare speranță a fotbalului european și consideră că Rivaldinho îi poate ajuta.

Levski ar fi dispusă să-l ofere la schimb pe Neluț Roșu, care nu mai intră în planurile antrenorului Delio Rossi. În plus, și mijlocașul român și-a arătat interesul de a juca la Dinamo.

Neluț Roșu, 24 de ani, s-a născut la Cluj-Napoca. Este mijlocaș central, evaluat de transfermarkt.com în vara 2017 la un milion de euro. A evoluat în carieră pentru CFR Cluj, Luceafărul Oradea, Concordia Chiajna, FC Botoșani și Viitorul. A luat titlul cu echipa lui Hagi sezonul trecut, jucând în 15 meciuri în toate competițiile. Sezonul acesta are 6 meciuri la Levski.

"Mi-aş dori să joc în străinătate, dar nu pot să zic că nu m-aş întoarce la o echipă bună, cu pretenţii, care să se bată în play-off. Nu pot să zic că nu sună tentant Dinamo. E o echipă cu tradiţie, care în fiecare an îşi doreşte să prindă play-off-ul. Ar fi un dezastru dacă nu l-ar prinde"
Neluț Roșu, pe 1 ianuarie la TV Telekom Sport

6 goluri în 37 de meciuri a bifat Rivaldinho la Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Ianuarie 2018, 11:55

Perfect. Îl luăm și pe Albu și ne facem echipă alb-roșie.

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  12 Ianuarie 2018, 14:25

poate se va razgandi palici pana luni si va semna pentru ca nu vad pe altii sa se inghesuie la usa lui cu oferte mai bune.

555765317912259
Alexandru Cristea  •  12 Ianuarie 2018, 13:34

Doamne fereste!!!--de fapt si Vasile a infirmat acu dimineata acest schimb!!!--ce sa faca N. ROSU slabutul ala, la Dinamo!!??

Vezi toate comentariile (12)
Comentează