FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Schimbare de ultim moment » Massimo Pedrazzini a fost înlocuit

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 august 2015 20:55

Massimo Pedrazzini a fost înlocuit de Dumitru Dumitriu de la cîrma centrului de copii și juniori ai Stelei, după ce italianul a decis să-l ajute pe Mirel Rădoi la prima echipă.

Fostul jucător și antrenor al campioanei s-a dus cu echipa la Botoșani, unde Steaua va juca în această seară, de la ora 21:00, împotriva echipei locale.

Dumitru Dumitriu, 69 de ani, are în palmares  trei titluri de campion cu Steaua, echipă pe care a calificat-o de trei ori consecutiv în grupele UEFA Champions League.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
ftwraku
ftwraku  •  02 August 2015, 18:10
Postat de juv3ntin pe 01 August 2015, 23:25

ai mare dreptate. Totusi Dumitriu a luat 4 titluri cu Steaua si vreo doua cupe, si a mai si dus Steaua in Champions League de 3 ori. Ai foarte, foarte mare dreptate...e un articol scris cu picioare...si gandit cu fundul. O mare rusine. A...si ca PS...nici Stoichita nu e Talnar sau Rada...si el are 2 campionate luate cu Steaua (parca..)

Stoichita nu este neaparat o asa calamitate de antrenor. Ok,nu este nici Guardiola,cum il ziceau astia acum 3 ani cand era la Steaua. In alta ordine de idei,eu zic ca Stoichita o sa isi incheie cariera,chit ca nu mai antreneaza deloc cu mai multe trofee decat manelistul sef,marele antrenor Reghecampf....parca il vroiau fortele Europei dupa fabuloasa performanta de a pierde 'Liga Campionilor'importriva unei echipe infiintata in 2012:))))))) Chit ca Stoichita are mai mult bun simt,nu il vezi toata ziua cu manelistii si nici nu le ureaza 'dusmanilor' sa faca cancer....asa ca,nu mai faceti din altii mari calamitati atata timp cat considerati *** mari personalitati....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magura
magura  •  02 August 2015, 14:41

Care steaua? Poate fcsb!!!

ottobraun
ottobraun  •  02 August 2015, 12:09

care copii? care juniori? atarnache Titi a aparut fomistu!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează