FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA, SÂMBĂTĂ, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Schimbare la CS U Craiova! Cu Viitorul au jucat cu rezervele, acum vor avea o primă uriașă » Câți bani primesc dacă o încurcă pe FCSB

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 19:09

CS U Craiova a fost acuzată de FCSB că s-a dat la o parte în meciul cu Viitorul, pierdut de olteni pe teren propriu cu 0-1, după ce Mulțescu a mizat pe mai mulți tineri în echipa de start.

Roș-albaștrii au înaintat chiar la Comisia de Disciplină o plângere prin care acuză că CS U nu a respectat competiția și Gigi Becali i-a amenințat pe craioveni cu excluderea.

Astăzi, Gheorghe Mulțescu a declarat că Reghecampf a amenințat că unul dintre steliști "le va rupe picioarele" lui Ivan și Băluță, însă oamenii din conducerea Craiovei sunt gata să le ofere fotbaliștilor un stimulent financiar consistent.

Conform Fanatik, jucătorii antrenați de Mulțescu vor împărți o primă totală de 50.000 de euro pentru o victorie cu FCSB

FCSB și CSU Craiova vor juca sâmbătă, de la ora 20:00, în ultima etapă din play-off într-un meci decisiv pentru aflarea campioanei României. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

"Antrenorul lor a transmis un mesaj că va pune un jucător să le rupă picioarele lui Ivan şi lui Băluţă" Gheorghe Mulțescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (82)
dansy
dansy  •  12 Mai 2017, 18:12
Postat de danut1971 pe 12 Mai 2017, 00:29

felicitari craiova! rupeti voi gura lui regheblat

Incercam dar vom fi 11 contra 14- in mod sigur- Noi vrem sa va razbunam pe voi si pe altii care au fost mereu furati de Becali.Vrem sa jucam pentru noi,pentru mandria noastra si contra ingamfarii celor de la FCSB.Spre sa nu-i mai avem arbitri care sa ne fure.

granjan
granjan  •  12 Mai 2017, 09:00

Nu vad unde este problema ca un club isi premiaza proprii jucatori daca obtin un rezultat bun impotriva unei echipe foarte bune. Bine, pentru GSP asta este un act de coruptie, desigur.

427951077389201
Mihai Tanase  •  12 Mai 2017, 05:29

Multescu trebuie sa dovedeasca cele afirmate .Craiova arata clar ca vrea sa incurce Steaua si nu sa se califice in cupa , unde dupa toate pronosticurile e ca si descalificata de Voluntari .Din acest motiv ducem lipsa de fotbalisti adevarat .Ei nu sunt crescuti sa fie mereu invingatori , ci sa incurce .

Vezi toate comentariile (82)
Comentează