FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Schimbarea lui Dorinel cu Ţălnar, deconspirată de un fost acţionar: "Nici Mourinho n-ar face nimic"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 decembrie 2012 20:40

Cornel Ţălnar l-a schimbat pe Dorinel Munteanu pe banca lui Dinamo, situaţie care nu le dă fanilor motive de optimism. Vladimir Cohn, fost acţionar al echipei din "Ştefan cel Mare", anticipează o perioadă neagră pentru "cîinii".

"Ce face Dinamo e o chestie care pe mine mă depăşeşte la ora asta. Procesul acesta de dezintegrare a pornit acum patru-cinci ani, tot timpul s-a trăit din vînzarea de jucători. Sînt problemele interne ale clubului, iar la ei există o opacitate, un fel de a ascunde gunoiul sub covor, iar acest lucru se vede în rezultate.

Depinde numai şi numai de acţionari să iasă din această situaţie. Este un club privat, nu depinde de suporteri, noi putem să vorbim o sută de ani, dacă acţionarii nu pun bani pentru a echilibra clubul, este greu să îşi revină.

Se revine la o formulă veche, aduci pe cineva să repare o maşină care să meargă pe patru roţi cînd nu ai decît două. Poate să vină şi Mourinho, ce să faci cu jucătorii neplătiţi? La Dinamo nu se poate vorbi de management, ci de lipsa de management", a spus Cohn la Dolce Sport.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (4)
cfrclujole
cfrclujole  •  04 Ianuarie 2013, 21:26

jhjgfj

cfrclujole
cfrclujole  •  04 Ianuarie 2013, 21:25

jfydfty

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Decembrie 2012, 02:13

nu inteleg de ce acest evreu vorbeste despre Mourinho ...Cum sa nu faca nimic ? Jose Mourinho este cel mai mare antrenor din lume ...el ar stii ce sa faca pentru a incepe jucatorii lui dinamo sa castige ...Este un antrenor imens care poate orice ...Insa costa cat toata liga gainarului sef ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează