FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Schimbări importante la Dinamo » Planul anunțat de conducerea echipei

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2015 11:15

Dinamo trece printr-o perioadă foarte bună, fiind pe locul trei în Liga 1 și în semifinalele Cupei României și Cupei Ligii. 

După ce echipa a ieșit din insolvență, patronul Ionuț Negoiță este decis să facă mai multe investiții la club, așa cum a anunțat directorul sportiv al echipei, Ionel Dănciulescu.

"Ne dorim ca totul să fie la superlativ, de la terenurile de antrenament pînă la recuperare, cazare, masă. Clădirea va fi modernizată, vom construi și un teren sintetic, iar cele existente vor fi stilizate.

Patronul vrea ca baza să fie cea mai modernă din țară. Este un proiect amplu, dorim să ne ocupăm și de educația celor mici, vom colabora și cu o școală din zonă, pentru ca puștii să îmbine fotbalul cu educația", a declarat Dănciulescu, la DigiSport.

În plus, Dinamo își va schimba și stadionul. Arena din Ștefan cel Mare va fi dărîmată și in locul acesteia se va construi una modernă, pentru EURO 2020.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
fangigi
fangigi  •  18 Decembrie 2015, 23:08
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Hahahahahahaha!!

zecs93
zecs93  •  18 Decembrie 2015, 17:46

da in jucatori cand baga bani ??

bakunin
bakunin  •  18 Decembrie 2015, 16:40

Rid si cu *** :))) pai genul asta de aberatii erau lansate ritmic inca din anii '90 ca sa-i excite pe *** in lipsa rezultatelor. Visati in continuare, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează