FOTBAL  »  Superliga  »  SPANIA / FC BARCELONA

Schimbat

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2007 00:00

Ronaldinho a renuntat la indolenta din sezonul trecut. "Se antreneaza ca un nebun", a scris ziarul catalan " Sport". Barcelonezii se freaca la ochi si tot nu le vine sa creada: Ronaldinho e exemplu la antrenamente! Daca in stagiunea precedenta nu stia ce sa mai faca pentru a nu veni la pregatiri (a ratat nu mai putin de o treime din numarul sedintelor), preferind mai comoda sala de gimnastica sub diverse pretexte, acum brazilianul nu rateaza nimic. Dupa ce s-a intors printre primii din vacanta si nu a mai intirziat, el da tonul pe gazon. Inca de la inceput.

Dinho deschide baza de pregatire, cu circa 45 de minute inaintea orei decise de antrenorul Frank Rijkaard, la fel vestiarele. Nu are rabdare. Adesea, se pune pe treaba mai devreme decit colegii. "E disperat, munceste ca un nebun", a indicat cotidianul "Sport". Acesta a adaugat ca, odihnit dupa ce a refuzat sa se duca la Copa America, "Ronaldinho e acum puternic ca un taur, departe de conditia fizica precara din sezonul trecut".
Pe teren, nu sta deloc. "E mereu in frunte", a indicat acelasi "Sport, "este dispus la orice efort, munceste de doua ori mai mult decit solicita Rijkaard". Face ture "in nestire". Seriile de sprinturi, combinate cu exercitii abdominale si genuflexiuni, "par interminabile". Totul fara sa-si piarda faimosul zimbet si glumind continuu cu colegii. Concluzia: "Ronaldinho lupta sa redevina numarul 1 in lume".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează