FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Scut anti-suporteri

Articol de GSP - Publicat marti, 25 septembrie 2007 00:00

Becali s-a gindit la varianta Lacatus dupa ce si-a pierdut sustinerea suporterilor in urma demisiei lui Hagi. Gigi Becali il vrea pe Lacatus ca antrenor la Steaua. Strategie sau adevar? Asta s-au intrebat suporterii trupei din Ghencea dupa ce patronul a facut anuntul. Persoane apropiate lui Becali au dezvaluit ca el s-a gindit la respectiva varianta dupa ce a vazut ca este contestat de toata lumea in urma demisiei lui Hagi.

"Eu nu l-am dat afara pe Hagi, el a plecat singur, n-am vrut sa-i fac rau. Nu ma gindesc sa-l aduc pe Lacatus doar pentru ca as urmari sa ma impac cu suporterii, ci pentru ca eu chiar il doresc la Steaua", a spus Becali la Fanatik Show, fara sa fie intrebat daca solutia Laca este si pentru a-si apropia din nou suporterii.

Faptul ca lui Becali ii este teama de reactia pe care o va avea tribuna la meciurile urmatoare s-a vazut si in rugamintea pe care el a avut-o la adresa lui Dragomir. I-a transmis sefului LPF ca vrea o suspendare mai mare pentru Steaua tocmai pentru ca echipa sa joace cu portile inchise si sa nu poata fi contestat.

Aceeasi strategie
In momentul demisiei, Hagi a acuzat in mod clar ca "Becali mi-a intins o cacealma". Cel mai probabil se refera la faptul ca a fost adus doar pentru ca Becali sa se impace cu suporterii. "stia ca sint foarte iubit in Ghencea", a spus Hagi. In plus, chiar Gigi a dezvaluit dialogul pe care l-a avut cu Olaroiu, cind acesta din urma a plecat: "I-am spus lui Oli ca daca pleaca, sint nevoit sa-l iau pe Hagi. Mi-a replicat: La fix, te impaci si tu cu fani".

"Lacatus nu e Hagi"

Becali a explicat de ce are mai mare incredere in Lacatus decit in Hagi. "Caracterul e diferit. El nu a strins semnaturi in urma cu 4 ani ca sa ma dea afara de la Steaua, asa cum a facut atunci Hagi. Atunci, Gica l-a sunat si pe Lacatus, ca sa-i ceara semnatura sa ma alunge din Ghencea. Dar Marius i-a zis . Deci, el n-a vrut sa ma distruga, Hagi, in schimb, da", a spus Becali.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează