FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Se aprinde fitilul între şefii fotbalului! Dragomir: "Sandu ştia ce votam în CEx, degeaba zice că n-a ştiut"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2011 19:57

Federaţia Română de Fotbal a hotărît astăzi într-un Comitet de Urgenţă că Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa să rămînă retrogradate. Totodată, într-un comunicat publicat de FRF, semnat de preşedintele Mircea Sandu şi vicepreşedinţii Dumitru Dragomir şi Octavian Goga, s-a decis că a 18-a echipă care va fi la startul noului sezon să se decidă după un meci de baraj între Voinţa Sibiu şi Săgeata Năvodari. În ciuda acestui comunicat, Dumitru Dragomir, susţine că nu a semnat acest document şi că nu a fost înştiinţat de cele întîmplate, dar că o va face în zilele următoare

 

"Eu nu am participat la Comitetul de Urgenţă pentru că nu am fost invitat. Nu pot să spun că a rezolvat Mircea Sandu singur pentru că vom semna şi noi după ce se ia o decizie. Din cîte ştiu eu nu a fost invitat nici Octavian Goga, celălalt membru al Comitetului de Urgenţă. Eu nu ştiu nimic din ce s-a discutat astăzi, mă pregătesc să plec la Moscova, dar nu e o problemă pentru că semnez şi retroactiv", a spus Dragomir la GSP TV. Acesta a continuat: "Eu cred că cineva are interes să rupă relaţiile între mine şi Mircea Sandu, acest lucru se întîmplă de 17 ani".

Dragomir a vorbit şi despre ce s-a întîmplat luni în Comitetul Executiv. "Domnul Sandu a ştiut că noi vom vota rămînerea în prima ligă a Gloriei şi a Politehnicii Timişoara, tocmai de-aia a ieşit din sală, ca să nu fie prezent. Cert este că el ştia despre ce e vorba. Am avut o înţelegere cu el asupra acestui vot. Eu îi spusesem să îl pună pe ordinea de zi. Ce tot mi se aruncă mie în cîrcă? Văd că se face chiar o gaşcă împotriva a ce am făcut eu".

"Am glumit cu Gigi"
Şeful Ligii a povestit şi momentul în care Gigi Becali i-a spus că nu a venit la şedinţă pentru a-l schimba. "
Becali tot făcea glume, înjura şi eu eram puţin crispat şi el a zis că nu a venit să mă schimbe, eu i-am replicat că nu are cum vreodată să mă schimbe el pe mine. Apoi mi-a zis că a glumit şi ne-am luat de gît amîndoi".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
georgel_dobre
georgel_dobre  •  22 Iunie 2011, 22:27

Se strange latul Mitica,se stringe latul.....cum zicea cu ani in urma un celebru om de fotbal.

margelatu2011
margelatu2011  •  22 Iunie 2011, 21:50

INCOMPETENTA FRF si LPF ia amploare!!! - SANDU& DRAGOMIR! E timpul! STOP INCOMPETENTEI!!! Pana cand?????

guest_one
guest_one  •  22 Iunie 2011, 21:19

Moflea , halt die Klappe ! wollt.rider wo bist du , kein internet mehr ? :))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează