FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se bat cu Sunderland » Dinamoviştii i-au oferit lui Dielna un salariu-record pentru actualul lot al "câinilor"

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2017 00:00

Cosmin Contra a cerut neapărat prelungirea contractului lui Claude Dielna, 29 de ani.

Şi Negoiţă s-a conformat! Dinamo i-a făcut fundaşului o ofertă de 12.000 de euro pe lună, ceea ce ar însemna cel mai mare salariu de la Dinamo.

Jucătorul şi-a expus şi el dorinţele, mai ales că meciurile bune făcute în tricoul alb-roşu l-au adus în atenţia mai multor echipe din Europa. Conform surselor Gazetei, fundaşul le-a transmis conducătorilor din Ştefan cel Mare că s-a simţit foarte bine la Dinamo şi că echipa din Ştefan cel Mare este prima opţiune pentru el.

Îl vrea Moyes

Claude este dorit insistent de Sunderland. Echipa antrenată de David Moyes a retrogradat în Championship şi va vinde vedeta din apărare, Lamine Kone. Claude este văzut ca înlocuitorul perfect, având în vedere experienţa sa de mai mulţi ani din a doua ligă engleză.

Dielna a venit la Dinamo împrumut de la Sheffield Wednesday, în februarie, pentru a-i ajuta pe "câini" să intre în play-off. În vară, puternicul stoper rămâne liber de contract, terminându-i-se atât împrumutul în Ştefan cel Mare, cât şi contractul cu echipa din Championship.

11 meciuria jucat Dielna pentru Dinamo în toate competiţiile

"Îi vreau pe Teixeira și pe Deac"

Cosmin Contra a confirmat Gazeta: "Mi l-aș dori pe Teixeira să-l am din nou sub comandă. Dacă va veni, îi va plăcea mult să lucreze cu mine și va avea garanția de a juca meci de meci". Contra a recunoscut că-l vrea și pe Deac! "Din ce știm noi, Ciprian a semnat pe 3 ani cu CFR Cluj, de aceea n-am insistat pe acest subiect, dar dacă există acea clauză să poată veni la altă echipă dacă a lui nu iese din insolvență, ni-l dorim. Vrem orice fotbalist de valoare, pentru că jucăm după 5 ani în Europa și dorim să facem o impresie bună", a spus "Guriță".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (15)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  18 Mai 2017, 22:36

ce spertz a mai facut rintintinu penal cu pde-ul de are banii aia?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  18 Mai 2017, 11:53

A jucat bine Dielna..cred ca e singurul adus de Mutu care chiar a confirmat. Chiar se vede la el ca e stapan pe sine si joaca cu capul sus, se uita dupa coechipieri. Nu cred ca e la nivelul lui Puljici sau Mevlija dar este un fundas bun pentru liga 1. Marici ala este o gluma in comparatie cu el. Sper sa ne scapam rapid de Marici in asa fel incat Popescu sa devina prima varianta de rezerva pe postul de fundas sau chiar optiune pentru rotatie. 12-13k pe luna este un salariu fantastic pentru Romania. In Anglia ar trebui sa primeasca cel putin 20k doar ca sa-si acopere cheltuielile mult mai scumpe de acolo.

redbuldog
redbuldog  •  18 Mai 2017, 11:08

Okay fara stabilitate la nivelul lotului,nici o echipa nu poate face performante!Dinamo a pierdut in ultimele 2 sezoane,fotbalisti pe care daca-i avea acum in lot,nu mai behaia nimeni de arbitrajul la TAS,adica era campioana inainte de play-off..!Si daca nu ai bani sa aduci jucatori valorosi,macar fortezi tinerele talente din ograda, D.Ciobotariu tinde spre nivelul tatalui sau,dar mai sunt si altii gen Grigore,Gheorghe,Moldoveanu etc.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează