FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IASI - RAPID 0-2

Se bat intre ei!

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2007 00:00

Marius Constantin i-a dat un cap in gura lui Emil Dica spre finalul meciului. Tensiunea dintre fani si conducere s-a extins si-n teren. Cind mai erau doar doua minute din meci, Emil Dica a dat o pasa gresita, iar gazdele au pornit pe contraatac. Marius Constantin a fost nevoit sa faulteze pentru a anula pericolul iminent. Imediat, l-a certat pe Dica, iar acesta i-a raspuns.

La faza imediat urmatoare, cind atentia tuturor era indreptata spre atacul Rapidului, Marius Constantin l-a lovit, usor, cu capul in figura, pe Dica! In vestiar, fundasul si-a cerut scuze, insa Dica a refuzat sa le accepte si a parasit nervos cabina!

Tensiune Popa-Rada
Spre finalul partidei, dupa un fault dur la Cesinha, Marian Rada si Ionut Popa s-au incins. Cei doi s-au injurat reciproc, dar s-au potolit pina la finalul partidei. Pe drumul spre vestiare, ei s-au imbrincit si si-au adresat jigniri, fiind aproape de o bataie, insa Rednic, prezent in zona, i-a despartit. "Ce s-a intimplat intre mine si Marian Rada? Eee, ne-am contrat si noi putin, pe subiectul <care e mai negru>, dar pina la urma ne-am imbratisat si ne-am impacat", s-a amuzat Popa. (Remus Raureanu)

"Servitorii sa taca!"

Ionut Popa s-a aratat iritat de arbitrajul de aseara. Totusi, el a declarat ironic: "Arbitrajul a fost foarte bun!". "E obisnuit sa faca circ cum facea la Divizia B", a replicat directorul general al giulestenilor, Constantin Zotta. Auzind, antrenorul moldovenilor a luat foc: "Care Zotta a spus asa? ala pe care l-a alergat Gino Iorgulescu? Servitorii sa taca! Diferenta intre noi e ca el reprezinta un cartier, iar eu orasul cu cea mai veche universitate din tara". (Eduard Apostol)

Cere sprijinul patronului

Contestat de fani in timpul jocului, Mircea Rednic si-a exprimat la final spranta ca intr-o zi va face pace cu galeria giulesteana. "Le multumesc suporterilor pentru ca au incurajat echipa. Poate in timp sau la finalul campionatului ma vor respecta si pe mine", a spus "Puriul". El a dat insa semne ca se teme de razboiul cu fanii: "Sper ca patronul sa ma sustina orice s-ar intimpla pentru ca avem de indeplinit doua obiective, cistigarea campionatului si a Cupei". (Eduard Apostol)

"Nu ne intereseaza ce striga suporterii, noi am auzit doar incurajarile pentru noi. Sigur vom trece si peste conflict"

Vasile Maftei

"Sint sigur ca fanii vor fi ca pe vremuri, cind Rednic a cucerit titlul. Conflictul se va sfirsi la meciul cu Dinamo, cind vom invinge"
Nae Manea

"Am marcat un gol frumos, dar nu trebuie sa confundam fundasii cu atacantii. Noi sintem cu ruperea, ei cu creatia"

Cristi Sapunaru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează