FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se dezintegrează Dinamo? Ionel Dănciulescu s-ar fi decis: "Am și eu o limită"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 20:36

Ionel Dănciulescu a fost aproape de a pleca de la Dinamo în iarnă, când a fost dorit de cei de la CSM Poli Iași. S-a sucit și a ales să continue în "Ștefan cel Mare".

Totuși sunt șanse mari ca acesta să fie ultimul an al lui Dănciulescu la Dinamo, care ar fi luat azi o decizie categorică, anunță Telekom Sport.

Directorul sportiv al lui Dinamo l-ar fi anunțat deja pe Negoiță că va pleca la finalul acestui sezon, indiferent de rezultatele următoare.

"E unul dintre cele mai grele momente de când sunt eu la echipă. S-au investit cam cei mai mulți bani de când sunt eu pe acest post. E clar că banii nu aduc și rezultate obligatorii. Am și eu o limită privind situația în care e echipa. Vom vedea ce va fi", a zis Dănciulescu la Telekom Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  13 Martie 2018, 18:45

Ce limita ai si tu ma papagalule . Ce ai realizat ca conducator sa zici ca ai si tu o limita esti zero ca conducator sa u ce faci la club ca nu stie nimeni ce faci inafara ca il pupi pe negoita unde vrea si cand vrea el . Pleaca paaaaa

812031735500378
Ddanny Ddanny  •  12 Martie 2018, 22:59

pleaca ca ai distrus echipa ..nu ai avut niciun cuvant de spus..lingau esti ..lingau vei ramane...vorbe mincinoase la tot pasul din gura ta...trebuia sa pleci demult...astia care zic ca esti ok la dinamo..zic si ei asa din ..complezenta..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Martie 2018, 22:54

Nu mai e nici un ziarist sănătos la cap în toată redacția ???!!! Păi ce titlu e ăsta tiriplicilor ?! Auzi la ei : ...”se dezintegrează Dinamo” !!! Voi aveți creierele dezintegrate proștilor !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează