FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se duce în Bundesliga după transferuri! Miriuță pune piciorul în prag: care sunt posturile pentru care deschide vânătoarea

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo
Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo

Articol de - Publicat joi, 07 decembrie 2017 08:36

Vasile Miriuţă vrea să-şi folosească relaţiile pe care le are în Bundesliga pentru a aduce gratuit fotbalişti la Dinamo.

Seria bună a lui Dinamo, cu două victorii în Liga 1 şi calificarea în "sferturile" Cupei României, l-a făcut pe Vasile Miriuţă să se gândească serios la strategia pe care o va adopta în pauza competiţională, când doreşte să întărească lotul.

Tehnicianul are de gând să-şi folosească relaţiile dobândite în perioada în care a jucat în Germania pentru a aduce fotbalişti de acolo:

"Achiziţiile vor fi doar jucători liberi de contract, păi, cum altfel? Şi împrumuturi. Eu pot să iau de la Koln pentru că am relaţii acolo. Am să vorbesc să împrumut jucători. Iar liberi se pot lua din Scandinavia. Acolo e alt calendar competiţional şi devin acum liberi, nu în vară", a spus antrenorul dinamovist la DigiSport.

Patru posturi deficitare

Antrenorul de 49 de ani este extrem de nemulţumit de subţirimea lotului, nu şi de titulari. Acesta consideră că e de ajuns ca un jucător de prim "11" să lipsească şi echipa intră automat în criză, neavând rezerve de valoare apropiată.

Conform surselor Gazetei, posturile pe care Vasile vrea să le întărească sunt: fundaş central, mijlocaşii stânga şi dreapta şi atacant.

Cel mai deficitar post în acest moment este cel de mijlocaş dreapta, unde Sergiu Hanca nu are nici măcar o rezervă după ce Valentin Costache a fost vândut la CFR şi va pleca în pauza de iarnă.

Jucătorii de pe posturile pe care vrea Miriuţă să le întărească

Fundaş central: Nedelcearu, Katsikas, Marici, Dudea, R. Grigore
Mijlocaş stânga: Salomao, Oliva
Mijlocaş dreapta: Hanca
Atacant: Nemec, Bokila

11.000 € este salariul lui Nemec, cel mai mare din lotul dinamovist

2.000.000 €valorează Hanca, fiind cel mai scump jucător din echipa "câinilor"

"Am discutat să jucăm în play-off pe Arena Națională. Dacă intrăm în primele șase până în decembrie, cu siguranță vom juca acolo meciurile din primăvară"
Vasile Miriuţă, antrenor Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  08 Decembrie 2017, 08:14
Postat de Ady Oster pe 07 Decembrie 2017, 11:38

"Conform surselor Gazetei, posturile pe care Vasile vrea să le întărească sunt: fundaş central, mijlocaşii stânga şi dreapta şi atacant." Aduce jumatate de Bundesliga? :)

conform a ceea ce joaca Dinamo, singurele posturi pe care sunt acoperiti sunt , in ordine: maseur, paznic de noapte si femeie de servici! ah, si ospatar pentru Steliano si compania, cu tirbison,cu ancar, cu tot ce trebuie! :D

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  08 Decembrie 2017, 08:11
Postat de fangigi pe 07 Decembrie 2017, 16:49

Asta am vrut sa zic si eu! Si din scandinavia daca aduce doi-trei marinari de pescador, tot sunt peste ce are el acum in lotul facut de cuplul Negoita-Mutu!

cu putin noroc si insistenta, pot gasi si aduce chiar din pescarii aia dela knatspyrnufellag, care le-o trageau la Bucuresti in cupele europene! sunt ei mai batrani acu`, dar tot joaca mai bine ca ce au ei! :D

fangigi
fangigi  •  07 Decembrie 2017, 16:53
Postat de Ady Oster pe 07 Decembrie 2017, 11:37

Pai nu a zis de la care echipa din Köln. Poate fi si Viktoria Köln. Dar nici de acolo nu cred ca ar veni vreunul la Dinamo...

Habar n-ai tu! Numai de la Erste FC Koln! Nu discutam de Zweite sau Doamne fereste Regionalliga!;)

Vezi toate comentariile (28)
Comentează