FOTBAL  »  Superliga  »  ITALIA / STRANIERI

Se face

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2007 00:00

Gazzetta dello Sport sustine ca toate partile implicate vor ca transferul lui Chivu la Inter sa se perfecteze rapid. S-ar putea ca amicalul de aseara cu Borussia Dortmund sa fi fost ultimul pentru Cristi Chivu in tricoul Romei. Toate semnalele venite in week-end indica mai degraba un transfer la Inter decit prelungirea contractului cu formatia giallorossa.

Dupa ce romanul a fost fluierat si injurat copios de suporterii capitolinilor la antrenamentul deschis de vineri, Gazzetta dello Sport scrie ca toate partile implicate vor ca plecarea lui la Milano sa se rezolve pina joi, pentru a-l scuti de alte contestatii din partea tifosilor la aniversarea de 80 de ani a Romei."Incepind de luni, se poate bate palma in orice zi", a scris ieri cel mai important cotidian italian de profil.

Acelasi ziar a anuntat ca fratii Becali, impresarii jucatorului, sint asteptati din clipa in clipa la Roma cu vesti bune de la Inter, "adica 14-15 milioane de euro si imprumutul lui Andreolli". Iar antrenorul nerazzurrilor, Roberto Mancini, si-a manifestat satisfactia pentru faptul ca, in cazul lui Chivu, "Inter si Roma s-au apropiat din nou. Asta e bine".


 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează