FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER ÎNTRE RIVALE

Se face schimbul » Transferul Zicu - Grigorie se rezolvă pînă vineri

Articol de - Publicat miercuri, 14 iulie 2010 00:00

Zicu nu a fost luat în lot pentru partida cu Olimpia Bălţi, întrucît transferul său la Rapid şi venirea lui Grigorie la Dinamo se vor rezolva pînă vineri.

Dinamo şi Rapid au continuat şi aseară discuţiile privind schimbul Ianis Zicu - Ştefan Grigorie, iar surse din cadrul clubului susţin că afacerea se va perfecta cel tîrziu vineri. Ianis nici nu a mai fost ieri la antrenamentele "cîinilor", deşi nu acuza vreo problemă medicală. El a fost lăsat de Ioan Andone în afara lotului în perspectiva meciului cu Olimpia Bălţi, întrucît şefii au transmis că transferul său în Giuleşti e ca şi rezolvat.

"Pînă vineri, cînd va reveni echipa din Moldova, schimbul va fi rezolvat. Ianis nu mai vrea la Dinamo, aşa că e mai bine pentru el. Iar Andone îl apreciază pe Grigorie foarte mult, îl vede o piesă importantă în sistemul său", a spus o persoană din cadrul clubului.

"Daţi două goluri dintr-o ocazie!"
"Cîinii" au vizionat DVD-ul meciului Kazar Lankaran - Olimpia Bălţi (1-1) şi şi-au spionat adversarul de mîine seară. După vizionare, mesajul lui Andone către echipă a fost: "Nu vă jucaţi cu ocaziile la Chişinău! Fiţi atenţi la fiecare oportunitate şi, dacă puteţi, marcaţi de două ori dintr-o singură fază! Adică, pe româneşte, să dăm goluri ca să nu ne facem viaţa grea".

A venit armeanul
Ieri, a ajuns la Bucureşti şi fundaşul stînga armean Artak Andrikyan, ce a avut probleme în ultima săptămînă cu viza de România. Fotbalistul de 22 de ani este titular de bază la echipa de tineret a Armeniei şi evoluează pentru Pyunik Erevan, locul secund în prima ligă. Andikyan va trece sub îndrumarea lui Andone imediat ce Dinamo va reveni de la Chişinău, după meciul cu Olimpia Bălţi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
crik66
crik66  •  14 Iulie 2010, 21:30

Schimbul zicu,grigorie a cazut pt ca zicu se va transfera la barcelona iar grigorie la chelsea,se pare insa ca tot va fi un schimb zicu-messi,conducerea din giulesti nu este multumita,dl copos comentand "ce sa faca messi in giulesti" .........FZR :)

daniserbanx
daniserbanx  •  14 Iulie 2010, 19:43

cine va mai crede ? :)) nu va dati seama ca intram doar sa facem misto de voi ziaristilor? ia dati mai bine copy-paste din cancan, e mai fun

manuz09
manuz09  •  14 Iulie 2010, 11:27

nu cred nimic!!!pana nu-l vad in giulesti nu v-a mai cred!!sunteti mincinosti ca si prosport!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează