FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Se înteţesc zvonurile! Spaniolii scriu: Rusescu, aproape de o revenire de senzaţie la Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 12:56

Transferul lui Federico Piovaccari la Eibar redeschide pista Rusescu pentru Steaua. Fostul atacant al "roş-albaştrilor" nu-şi găseşte loc în echipa lui Unai Emery şi Sevilla încearcă să-i găsească echipă.

Raul Rusescu, 26 de ani, a fost împrumutat returul trecut la Sporting Braga, în Portugalia, iar acum s-a întors la Sevilla. Însă andaluzii vor să-i caute din nou o echipă unde să-l împrumute, întrucît nu intră în vederile antrenorului Unai Emery.

Jurnaliştii spanioli de la estadiodeportivo susţin că Rusescu are şanse mari să ajungă la Steaua, mai ales după ce "roş-albaştrii" l-au ratat pe Piovacari, împrumutat la Eibar.

Raul Rusescu ar putea ajunge astfel din nou în Ghencea, Sevilla dorind să-l împrumute, însă steliştii ar trebui să-i suporte o bună parte din salariul de 450.000 de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
tbonee
tbonee  •  21 August 2014, 15:31

toti dinamovistii inghit in sec la acest articol, nici macar nu au curaj sa mai abereze pe articolul asta hahahha daca vine Raul inapoi iar le frupe franele cu goluri de la 40m

adi_stelistul
adi_stelistul  •  21 August 2014, 13:12

Problema cu Rusescu cred ca tine strict de Becali. Care nu l-a placut niciodata (sa ne amintim asta). Pana la urma, de voie, de nevoie, a fost silit sa admita ca Rusescu chiar isi face treaba de varf, dar cred ca nu e dispus sa pluseze prea mult pentru el. Cum a fost, de pilda, cu Cristea, care a fost un esec costisitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează