FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 1-1

Se lasă Emeghara? Stoichiţă: "Problema e gravă, e foarte rău de el!"

Ifeanyi Emeghara
Ifeanyi Emeghara

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2009 00:00

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, nu ştie cînd şi dacă va mai putea miza pe nigerianul Ifeanyi Emeghara. "Nu sînt medic, dar problema e gravă! Nu am habar cînd va fi rezolvată... E foarte rău de el", a spus antrenorul stelist, care-l aşteaptă în schimb în echipă pe fostul piteştean Cristian Tănase.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
 •  26 Octombrie 2009, 21:09

Nu ne putem lasa tocmai acum. Asta ne va distruge cu totul daca abandonam lupta cu el. Saptamana trecuta la luat la ochi pe Ghionea, duminica strica ca muscat de sarpel ¨Scoatel ma pe ala ca ne omoara¨. Facea referire la Janos. Asta distruge echipa . Atata timp cit va sta Gigi in Ghencea nu vom avea echipa. Nu putem abandona lupta cu el.

sibelius
sibelius  •  26 Octombrie 2009, 20:36
Postat de neaga1900 pe 26 Octombrie 2009, 10:23

Daca iubim Steaua si mai ales , daca iubim performanta,rezultatele -e momentul , sa uitam de cioban!Trebuie sa incurajam echipa pentru a putea trai din nou obtinerea unui titlu!Nu se mai poate asa!Becali nu va renunta sub nicio forma!Sa nu mai transformam stadionul intr-un camp de lupta!Fiti rationali baieti-cu injuriile nu ajungem nicaieri, iar baietii sunt ,deja ,destul de stresati!Pentru Steaua, pentru performante!Da Doamne minte suporterului stelist!

Echipa a ajuns sa joace binisor spre bine afara si prost in Ghencea. Credeti ca suporterii nu au nicio vina?

 •  26 Octombrie 2009, 14:16

Jiji trebuie sa simta presiunea tribunei si a tuturor suporterilor. Nu e un capat de tara ca echipa sa nu faca nimic sezonul asta. Daca o tinem tot asa sunt sanse sa reusim.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close