FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 0-0

Se mai întîmplă şi invers :) Eliminarea lui Herea, contestată de...Cornel Dinu

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 19:58

Chiar dacă majoritatea rapidiştilor au recunoscut că Sebastian Colţescu l-a eliminat corect pe Herea pe finalul primei reprize, administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, spune că arbitrul a greşit.

"Herea nu trebuia să ia roşu la faza aceea. Decizia lui Colţescu a fost exagerată. Mai degrabă putea să dea penalty la Rus decît să îl elimine pe Herea. Pe finalul jocului, a fluierat în compensaţie", a spus Dinu.

Mister a apreciat şi valoarea lotului rapidist: "Din punct de vedere valoric, vrem, nu vrem, trebuie să recunoaştem că Rapidul este superioară valoric majorităţii echipelor din Liga 1".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
pajureanul
pajureanul  •  20 Septembrie 2011, 16:58

Bai frate sincer se putea da dar se putea sa se acorde si doar galben,eu zic ca e la limita,adevarul ca boul putea sa evite,dar a lasat picorul intentionat,are niste probleme cu capul cred,nu e prima oara. Hai pe Giulesti sa umplem stadionul nostru drag dar cam trecut de vreme si de igiena,oricum hai Rapid

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  20 Septembrie 2011, 15:28

Daca nu se intapla accidentu grav cu Bacila,nu se dadea rosu la Herea.

popgelu2
popgelu2  •  20 Septembrie 2011, 10:59

nea Cornel,te contrazic aici,eliminare corecta dupa regulament,sii mai putea fii una la Surdu dupa regulament

Vezi toate comentariile (28)
Comentează