FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Boubacar Fofana la FCSB? Replică neașteptată pentru reporterul GSP care l-a sunat pe Gigi Becali: „Suntem la o sfințire” :)

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2019 16:51

Gigi Becali a declarat zilele trecute că-i place foarte mult cum joacă Boubacar Fofana (29 de ani) de la Gaz Metan Mediaș, iar acum se pare că ar fi demarat negocierile pentru transferul mijlocașului la FCSB. 

Tratativele ar fi demarat azi, anunță Fanatik. Contactat de GSP.ro pentru a verifica informația sursei citate, Ionuț Luțu a răspuns la telefonul lui Gigi Becali și i-a transmis reporterului următoarele: „Reveniți într-o oră. Suntem la o sfințire”. :)

Boubacar Fofana la FCSB? Replică neașteptată pentru reporterul GSP care l-a sunat pe Gigi Becali: „Suntem la o sfințire” :)
Fofana între jucătorii de la Chiajna

Gaz Metan i-a fixat deja prețul de 250.000 de euro lui Fofana, bani care în mod normal n-ar trebui să reprezinte o problemă în acest moment pentru șeful roș-albaștrilor. 

„Îmi place Dumitru Cardoso, dar el nu e atacant. Trebuie să-l luăm, că el e român. Îmi place foarte mult și Fofana de la Gaz Metan, e fotbalist adevărat, nu pierde mingea”, spunea Becali zilele trecute.

Boubacar Fofana e mijlocaș defensiv. Are naționalitate portugheză, dar e originar din Guinea și în acest sezon a evoluat în 8 partide pentru Gaz Metan în Liga 1.

VEZI ȘI:

Gigi Becali îi cere lui Bogdan Vintilă să-l readucă pe Ioan Hora în lot: „Vreau un atacant ca el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  08 Octombrie 2019, 18:01

Ionuț Luțu a răspuns la telefonul lui Gigi Becali...„Reveniți într-o oră. Suntem la o sfințire”. Bine, Doamne ferește, că n-a răspuns în locul lui...hâc!...pardon,...Tamaș!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează