FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Se poate împiedica Steaua de Dinamo? "Este o dramă pentru fotbalul românesc dacă te elimină Tbilisi"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 iulie 2013 14:09

Steaua joacă în această seară, de la 19:00, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor împotriva georgienilor de la Dinamo Tbilisi. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO şi în direct pe Digisport.

Campioana României porneşte ca mare favorită înaintea "dublei" cu Dinamo, iar Dumitru Dragomir nu concepe o eliminare în faţa gruzinilor: "Este o dramă dacă te elimină Tbilisi. Nu doar pentru Steaua, ci şi pentru fotbalul românesc. Măcar pentru Gigi Becali să se califice", a comentat preşedintele LPF într-o conferinţă de presă.

Surprinzător, şi Laurenţiu Reghecampf a fost mai precaut înaintea partidei din această seară, anunţînd că se mulţumeşte şi cu un egal împotriva lui Dinamo. Declaraţiile au fost surprinzătoare pentru că tehnicianul Stelei a fost mult mai optimist chiar şi în partidele cu Ajax şi Chelsea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
dreamer123
dreamer123  •  30 Iulie 2013, 20:49

pacat ca au ratat penalty...

daveroirl
daveroirl  •  30 Iulie 2013, 18:11
Postat de adrian84 pe 30 Iulie 2013, 17:58

Luptele darze contra scufitului rosu te-au marcat pe viata. Si bibilica ala are un vocabular mai bogat ca al tau.

luptele astea darze cum le zici tu le pot duce toata ziua cu pamfletari d-astia ca tine ,ca el ,voi sunteti cantitate neglijabila pt mine ,un fel de nimeni in drum ,niste pacalici de care-mi bat vreju toata ziua ,sunteti papusile mele bai penisache!:)

adrian84
adrian84  •  30 Iulie 2013, 17:58
Postat de daveroirl pe 30 Iulie 2013, 17:54

si asta-i inginer?:)) uhlalala ,ba da aici numai doctori ,avocati ,ingineri ,uite cu ce-si omoara `telectul acesti savanti de renume mondial !:)) asa ti-a zis Harpy ca esti inginer?:))eu ti-as fi zis ca esti sclavul raspunzator de buna dispozitie si lins intre fese ,acuma na ,depinde ce ai inteles!:))

Luptele darze contra scufitului rosu te-au marcat pe viata. Si bibilica ala are un vocabular mai bogat ca al tau.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează