FOTBAL  »  Superliga  »  METROU

Se realizează planul lui Gigi Becali! » Metrou până la „casa” patronului FCSB! Anunțul făcut de Primăria Sectorului 4

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 12:00

Primăria Sectorului 4 a scos la licitație un proiect pentru construirea unei noi stații de metrou, pe magistrala Pipera - Berceni. Stația va fi chiar lângă baza de pregătire a celor de la FCSB. 

Astfel, Primăria dorește construcția unei stații supraterane, la 1,6 kilometri de stația Berceni, ultima pe această magistrală. Costul va fi de 40 de milioane de euro, iar 85% din sumă va fi de la Uniunea Europeană, iar 15% de la Primăria Sectorului 4, potrivit ProTV.

Era planul lui Gigi Becali 

În urmă cu 3 ani, Gazeta Sporturilor dezvăluia planurile lui Gigi Becali de a construi un nou stadion în Berceni, de 30.000 de locuri, lângă baza de pregătire, pe un teren deținut de omul de afaceri.

Sursele GSP dezvăluiau că Becali dorea o stație de metrou lângă stadion și că oameni de încredere din anturajul său discutaseră deja despre prelungirea magistralei cu încă două stații.

Gigi Becali ar trebui să investească 3-4 milioane de euro, pe lângă ajutorul de la Compania Națională de Investiții”, spuneau sursele Gazetei. 

Se realizează planul lui Gigi Becali! » Metrou până la „casa” patronului FCSB! Anunțul făcut de Primăria Sectorului 4

14 stațiiare în prezent magistrala Berceni - Pipera

Citește și:

Gigi Becali, fără emoții înaintea duelului cu Victor Pițurcă: „O să vorbească echipa pe teren”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  12 Septembrie 2019, 23:19

asta mai lipsea, mai bine faceai statie cum trebuie la Otopeni sa ai si tu legatura ca oamenii intre aeroport si oras, zeci de milioane de euro, pina s-or sictiri si aia la UE si iti taie macaroana, ca prea le umfli, ce e-n aur sau ce statia aia?!...

adriann_
adriann_  •  12 Septembrie 2019, 20:49

Ancheta urgenta a DNA la primaria sect 4. In afara de baza lui Becali acolo nu este absolut nimic. Daca nu exista ceva proiecte in derulare in zona, inseamna ca sunt bani publici cheltuiti pentru interesele unui infractor condamnat.

breitner
breitner  •  12 Septembrie 2019, 17:09

Si satana nu e sub pamant? Cum sa se urce porta-vocea lui dumnezeu in asa ceva?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează