FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Se reaprinde războiul dintre Reghecampf și Pițurcă! Replică dură a antrenorului Stelei: "Vorbește unul care se uită la dama de treflă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 11:31

Laurențiu Reghecampf l-a desființat pe Victor Pițurcă, după ce fostul selecționer a criticat jocul echipei sale din meciul câștigat la Severin cu CS U Craiova, scor 2-1. 

"Nu mă interesează ce zic specialiștii ăștia de stau pe acasă și urmăresc doar dama de treflă. Nu a fost nici o întâmplare că am marcat, probabil că el nu urmărea meciul, nu a văzut acele faze.

S-a uitat la ceva în reluare. Dar e normal, el își vede interesul, probabil vrea să ajungă antrenor pe acolo.

Faceți și voi o comparație între noi doi, ca antrenori. Vedeți ce titluri a câștigat și ce performanțe a făcut cât a fost la Steaua.

E o diferență foarte mare, el a câștigat un singur titlu. Nu mai zic de meciurile internaționale. Nu ne putem compara. Probabil că nu are ce face, se plictisește. E un război personal, asta e clar. El vrea doar să se răzbune, dar ar trebui să se uite mai atent la colaboratorii săi.

Cine este acest Victor Pițurcă? Nu știu, nu îl cunosc!", a zis Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

"În meciul contra Craiovei nu mi s-a părut corect scorul. Cele două goluri de la Severin au fost date întâmplător, din faze care nu anunțau mare lucru. Minge lungă, respingere, trage Pintilii. Nu mai vorbesc de golul al doilea. Jocul nu-i îndreptățește să creadă așa tare că vor fi campioni, în schimb, lotul, da" Pițurcă despre meciul Stelei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
1819710608299713
Ziba Zina  •  25 Februarie 2017, 11:01

Piturca se uita la dama de trefla. Dar cineva se uita la dama ta ...!

godot
godot  •  24 Februarie 2017, 21:22

Reghe are doar aparent performanțe superioare lui Piți. De fapt, nu prea e așa. De fapt, Reghe a beneficiat de loturi net superioare adversarilor din campionat (Tătărușanu, Gardoș, Szukala, Chiricheș, Latovlevici, Chipciu, Piovacari șamd șamd), de bugete de salarii, achiziții, cheltuieli net superioare, de prezența lui Neubert (care a dat principala calitate echipelor antrenate de Reghe), de avantajul culiselor (nevastă-sa impresariind jumătate de campionat), de poziția dominantă de piață (Steaua transferând ce-i mai răsăsrit) și de starea dezastruoasă a adversarelor, unele în mare suferințe, alte dispărute de-a dreptul. În schimb, Pițurcă a avut bugete mici (raportat la banii aruncați de ceilalți), adversitate maximă (Dinamo și Rapid la maximul post-decembrist), adversitate extinsă (prezența unor echipe foarte bune gen Craiova, Național, Argeș), blocaj la achiziții (prin conflictul cu Giovani), stadiu istoric care nu permitea achizițiile de stranieri, deci lucrurile sunt total incomparabile. Cu toate astea, Steaua lui Piți juca frumos, nu era mare echipă, dar nici nu te chinuia, a lui Reghe nu joacă nimic, deși are toate condițiile din lume să o facă. La echipa națională, după cum vedem mai ales azi, Piți a obținut foarte mari performanțe. Iar fostul său elev de la tineret și de la Steaua ar trebui să dea dovadă măcar din când în când că nu și-a pierdut total bunul-simț și respectul, asta dacă le-a avut vreodată.

1403836502977073
Daniel Voinea  •  24 Februarie 2017, 18:55

https://youtu.be/MIWt7VXllEs Victor Pițurcă și....golurile întâmplătoare!!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close