FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Se retrage Marko Momcilovic? Azi se fac 400 de zile de când e accidentat » Caz de Cartea Recordurilor la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 19:29

Marko Momcilovic (32 de ani), fundașul lui FCSB, e accidentat de mai bine de un an și sunt slabe șanse să reapară pe gazon prea curând. 

Narcis Răducan, directorul sportiv al roș-albaștrilor, a rămas și el șocat de problemele prin care tot trece Momcilovic. 

„Situația lui este de Dosarele X! Nu aș vrea să fiu în locul lui. Nu pot să înțeleg! Nu știu cum de mai zâmbește, cum de mai este pozitiv, pentru că trăiește o dramă”, a spus Narcis Răducan la TV Digi Sport. 

„Inițial, a avut o problemă la spate, apoi această hernie. Rar vezi un jucător care să stea mai mult de un an. La Pandurii era ca un ceas elvețian. Acum, hernia asta e pe final, ar trebui să înceapă cât de curând, pentru că-l văd în fiecare zi pe teren”
-Narcis Răducan

OUT DIN AUGUST 2018

Momcilovic încă speră să revină pe teren. Sârbul s-a accidentat pe 7 august 2018, la meciul cu Hajduk Split, 0-0, din preliminariile Europa League.

Fundașul stânga a jucat numai 5 meciuri sezonul trecut, după ce în precedentele cinci jucase la foc automat, 187 de meciuri în toate competițiile pentru FCSB și Pandurii.

VEZI ȘI:

Ratinguri interesante în FIFA20: cine e jucătorul lider în Liga 1! Vînă e peste Ronaldo și Messi la un capitol

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  11 Septembrie 2019, 22:24

Nu stiu,dar e greu,daca nu imposibil,să mai revină la același nivel,măcar să și revină din punct de vedere al sănătății, am avut ocazia acum ceva timp,mai precis înainte de turul cu Lazio să schimb câteva cuvinte cu el.Un om de foarte mult bun simț. FORZA MARKO!

deny74
deny74  •  11 Septembrie 2019, 22:23

Cu hernia nu e de glumit.Iti afecteaza modul de viață,iar durerile sunt cumplite.Numai cine nu a avut,nu poate înțelege prin ce trece omul.

dora
dora  •  10 Septembrie 2019, 22:04

In mod normal, dupa o asa de lunga absenta de pe gazon, trebuiau sa ii rezilieze contractul din vara.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează