FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC ARGEŞ - DINAMO, MIERCURI, 20:00, GSP TV 3

Se retrage Turcu de la Dinamo? » "Nu mai pot continua alături de ei, au numai fiţe în cap!"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2009 00:00

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu se declară dezamăgit de evoluţiile elevilor lui Mircea Rednic în acest sezon şi spune că nu mai poate continua în Ştefan cel Mare din sezonul viitor.

"În echipa de azi nu mai avem cu ce ne mîndri. Nu am nici o satisfacţie, nu cred că voi păstra nici o casetă cu meciurile echipei din acest sezon. O asememea umilinţă nu se digeră foarte uşor, e cea mai mare dezamăgire din viaţa mea. Fotbaliştii cîştigă banii prea uşor şi de aceea nu fac performanţă. Românii nu sînt serioşi, asta e realitatea.

I-am stimulat cînd a fost cazul şi i-am susţinut în tot ceea ce au făcut, însă nu cred că am să mai merg cu împreună cu ei. Dacă domnul Borcea va continua, eu nu mai pot! Numai fiţele sînt de capul jucătorilor şi nu mai pot să fac parte din această echipă", a spus Turcu la spt fm.

Playtech: Imagini bombă cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina. Anamaria Prodan va înnebuni


Comentarii (15)
 •  10 Iunie 2009, 19:32

pleaca odata ***

 •  09 Iunie 2009, 22:13

eu tin cu rapidul dar turcu are dreptate 1000000%%%.deci anul acesta Dinamo nu a facut nici macar un meci bun !!!! plus de alta jucatorii cistiga prea usor prea multi bani si au isi bat joc de viata lor de sportivi.eu le-as reduce salariile la toti jucatorii cu cel putin 70% !!!!!.mai mult nu merita ;sunnt niste jucatori resapati prea ridicati in slavi de conducatori.

red_dog1982
red_dog1982  •  09 Iunie 2009, 22:02

Ar trebui sa plecati cu totii!Singurul investitor la Dinamo ar trebui sa fie Ion Tiriac un dinamovist convins si un om de afaceri respectat de toata lumea!Ar veni la Dinamo dar numai daca pleaca toti circarii astia numiti actionari!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează