FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Se transferă şi patroni! Petrolul a vrut să îl aducă pe Walter investitor la Ploieşti

Florian Walter vrea să prindă cupele europene cu U Cluj
Florian Walter vrea să prindă cupele europene cu U Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 09 iunie 2011 11:15

Presa centrală din Cluj a anunţat că Florian Walter este gata să lase Universitatea pentru a investi la Ploieşti. Investitorul a adus rapid lăumuriri.


Proaspăt promovaţi în Liga I, cei de la Petrolul Ploieşti ar fi avut discuţii cu Florian Walter pentru ca acesta să investească la echipa lupilor galbeni. Patronul celor de la «U» Cluj a recunoscut că a fost contactat în urmă cu patru ani, dar că acum nu se pune problema să renunţe la proiectul pe care l-a iniţiat la Universitatea: "Sînt nişte prostii. De ce să plec eu de aici cînd am început să construim ceva? Cei de la Petrolul au dorit să mă aducă investitor acum vreo patru ani, dar atunci nu mi-am dorit să plec de la Dinamo. Probabil s-a speculat pentru că am o casă în acea zonă. Ceea ce ştiu este că cei de la Ploieşti caută şi acum un investitor", a explicat Florian Walter pentru Ziua de Cluj.

Îl ironizează pe Gigi
Patronul "şepcilor roşii" a lămurit şi situaţia lui Adrian Cristea după ce gluma zilei de ieri a fost că "Prinţul" ar putea ajunge în Ghencea la schimb cu Tătăruşanu şi Nicoliţă: "Nu a existat nici o discuţie în acest sens. Probabil cei de acolo vor să-şi vîndă jucătorii şi de aceea tot îi promovează în ultimele zile", a concluzionat Walter.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ligax
ligax  •  11 Iunie 2011, 20:34

Si ce altceva a mai "recunoscut" in presa "centrala" din Cluj?

iq007
iq007  •  09 Iunie 2011, 14:55

"Presa centrala din Cluj" ?!?!?! Esti idiot, mon cher !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează