FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ

Sebastian Colțescu, atacat de oficialii campioanei » Dialog halucinant + Păun s-a dezlănțuit: „Ce e japca asta?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 12:58

CFR Cluj a pierdut primul meci în acest sezon, 2-3 la Giurgiu, într-o confruntare marcată de tensiunile incredibile dintre Dan Petrescu și jucătorii campioanei, pe de-o parte, și arbitrul Sebastian Colțescu, de cealaltă parte. 

  • CONTEXT: Cea de-a 800-a partidă a CFR-ului în Liga 1 din istorie a avut parte de o desfășurare halucinantă. Dan Petrescu a făcut scandal și a fost eliminat înainte de pauză, apoi doi jucători din tabăra clujenilor, Camora și Vâtcă, au plecat mai devreme la vestiare în repriza secundă.

La unison, jucători, oficiali și antrenori ai CFR-ului și-au vărsat nervii pe Sebastian Colțescu după meci. De la Petrescu până la Minteuan, de la Camora până la Adrian Păun, de la Marius Bilașco până la juristul Ioan Ivașcu, toți l-au pus la zid pe centralul originar din Craiova.

Conform surselor GSP.ro, Bogdan Mara și Marius Bilașco, doi dintre oficialii echipei, au fost primii care l-au luat la rost pe „central” după meci: „Ești cel mai slab arbitru din România!”, au strigat aceștia în direcția lui Colțescu. 

Ulterior, Adrian Păun, cel mai în formă jucător al clujenilor, l-a luat la rândul său la țintă pe Colțescu: „Ce e japca asta? Ce e, măi, japca asta?, spunea obsesiv jucătorul la finalul meciului, potrivit TV Digi Sport.

Dialog halucinant » Colțescu: „Sunt foarte slab, uite ce abdomen am”

Conform aceleiași surse, a existat și un dialog aprins între Ioan Ivașcu, juristul campioanei CFR Cluj, și Sebastian Colțescu și brigada sa: „Mâine fac memoriu la FRF să vă scoată din arbitraj. Am dreptul să fac memoriu să vă scoată din arbitraj, la cât sunteți de slabi. Băi, sunteți cei mai slabi arbitri din Liga 1!”, a urlat Ivașcu în direcția „fluierașilor”.

„I-am spus lui Colțescu că o să-i fac un memoriu la Comisia Centrală a Arbitrilor, pentru că, după părerea noastră, e cel mai slab arbitru din Liga 1. Efectiv, şi-a ridicat tricoul şi mi-a spus: «Da, sunt un arbitru foarte, foarte slab. Uite ce abdomen am!”, a declarat Ioan Ivașcu, după meci.

Vezi și: 

Sar scântei după „neuroderby”! Andrei Vochin e nemilos cu Dan Petrescu: „Ar trebui suspendat 10 meciuri!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
tandd
tandd  •  01 Septembrie 2019, 18:33
Postat de daniaania pe 01 Septembrie 2019, 17:13

Sunt mulți pe aici ce nu văd sau nu vor sa vadă ce a făcut Coltescu.Se bucura.Ăsta este romanul de aceea merge tara ăsta așa.CFR aseară a fost executată de acest arbitru ce nu trebuia sa mai munesc în acest post.Vochin nu vede ca și restul de pe aici.A fac praf multe meciuri deoarece este instabil.CFR este cea mai buna echipa și pare ca deranjaza.

conspiratie ,cia fbi,kgb,digi si upc.Hai sa fim seriosi,coltescu e un arbitru slab si atat,cfr are lot si antrenori buni,dar nu mai sariti in sus ptr o greseala sau 2 ptr ca asta e motivul ptr care primiti drept raspuns sutele de decizii pro cfr de-a lungul timpului.In plus petrescu trebuie suspendat fara daor si poate....si nu doar ptr comportamentul de aseara,ca el oricum asa face mereu

daniaania
daniaania  •  01 Septembrie 2019, 17:13

Sunt mulți pe aici ce nu văd sau nu vor sa vadă ce a făcut Coltescu.Se bucura.Ăsta este romanul de aceea merge tara ăsta așa.CFR aseară a fost executată de acest arbitru ce nu trebuia sa mai munesc în acest post.Vochin nu vede ca și restul de pe aici.A fac praf multe meciuri deoarece este instabil.CFR este cea mai buna echipa și pare ca deranjaza.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  01 Septembrie 2019, 17:06
Postat de Nuta Radu pe 01 Septembrie 2019, 15:16

Domnilor dela cfr,cum dracu vati speriat de arbritajul jul coltescu,de arbritajul din c-e dar de ce nu vorbiti nimic de vocabularul lui d petrescu,de atitudinea capitanului,de atitudinea portarului ce trebuia ca arbitru sa nu vada cum a facut de multeoroi,iar birjarul de antrenor cum injura ca un birjar ,.de aici trebuia sa va sesizati ,ce ati uitat cate meciuriati castigat pe ne merit.

Tataie Nuta, matale cand ai terminat scoala? Sau macar ai terminat-o? Nu mai bine iti vezi matale de prostata si reumatism? Ca nu prea le ai cu scrisul.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează